12:12, 5 Decembrie 2019 publicat în Horoscop

Femeia Săgetător și nativii zodiilor de Aer au multe în comun, prezintă valori asemănătoare și reușesc să se ințeleagă până la cele mai mici detalii.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Gemeni – 100%

Este o legătură pe cât de senzuală și romantică, pe atât de ludică și infantilă. Cei doi nativi pot fi excelenți iubiți și totodată foarte buni prieteni.

Deși sunt zodii opuse în zodiac, totuși cei doi nativi se completează. Geamănul adoră discuțiile intelectuale, este creativ și vesel, iar nativa Săgetător este dornică de adrenalină, iubește călătoriile, noul și libertatea. Nativul Geamăn va fi tolerant în fața nevoii de libertate a nativei Săgetător și totodată va ști să transforme certurile în glume bune sau motive pentru a se iubi și mai tare. Geamănul vede în special partea bună a lucrurilor, deși ascunde totuși un spirit critic ascuțit.

Citeste si:
'Ești prea puternică ca să fii iubită!' De ce bărbații se simt...
\'Ești prea puternică ca să...

Nativa Săgetător rămâne romantică, iar senzualitatea sa devine irezistibilă pentru nativul Geamăn. Sigur, sunt oameni diferiți, vor fi și conflicte, însă pot trece cu ușurință peste acestea pentru că în cele mai multe situații gândesc asemănător și au păreri comune în ceea ce privește modul în care și-ar putea trăi viața.

Poate că ar fi nevoie de ceva mai multă organizare în această relație și din când în când unul dintre cei doi nativi va trebui să mai coboare cu picioarele pe pământ. Dar chiar și așa, rămân un cuplu demn de invidiat, care rezonează pe cele mai profunde planuri, care se completează și se susțin reciproc. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Citeste si:
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei...
Echinocțiul de toamnă 2020 –...

foto: By Jozef Klopacka, By Roman Samborskyi/shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri