28 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 54 share-uri

Femeia Săgetător poate stabili relații de durată cu partenerii din zodiile de pământ, însă în anumite condiții, cu unele compromisuri pe care nu întotdeauna nativa este dispusă să le facă. Se nasc relații interesante, tulburătoare, uneori soldate cu lecții karmice.

Compatibilitatea Femeii Săgetător cu Bărbatul Taur – 30 %

Vai! Când cei doi se întâlnesc pot ieși scântei. Sunt firi destul de diferite, au necesități aflate la popul opus și valorile lor în viață se imbina precum apa cu uleiul.

În timp ce Taurul caută stabilitatea, confortul și satisfacerea nevoilor sale ce țin de romantism și simț practic, femeia Săgetător va rămâne o idealistă, o visătoare, dornică să descopere locuri și oameni noi, mereu în mișcare și nu neapărat legată de casă. Când vine vorba și de a participa la crearea confortului nativului Taur, ceea ce pentru ea poate reprezenta mai degrabă o notă de alint mai mult decât romantismul și siguranța pe care le exprimă de fapt Taurul prin aceste nevoi, este posibil să apară reproșurile, certurile și chiar să se instaleze gelozia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Peste acest tablou să nu uităm să adăugăm și firea sinceră a nativei Săgetător, care va spune adevărul așa cum este, necosmetizat, ceea ce l-ar putea răni pe sensibilul Taur.

Cel care poate asigura longevitatea acestei relații este în special nativul Taur, care trebuie să se dovedească răbdător cu nativa Săgetător, să îi ofere libertate, să își găsească energia de a se aventura alături de ea în tot felul de proiecte și călătorii și totodată să învețe să mai renunțe la confort și rutină. Pe de altă parte, nativa Săgetător va face și ea compromisuri, însă latura sa imprevizibilă și plină de energie nu o va ajuta foarte mult în acest sens.

Atracția fizică între cei doi nativi este însă foarte mare! Dacă totuși ajung să se despartă, nu vor uita vreodată această relație. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto homepage si interior:

By Tatyana Volkova, By Robert Kneschke/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri