22 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 838 share-uri

Viața este prea scurtă ca să trăim relații de cuplu ce nu ne aduc satisfacții. Află care este secretul reușitei în relația ta.

Viața este prea scurtă ca să trăim relații de cuplu ce nu ne aduc satisfacții. Acest Horoscop îți dezvăluie care este secretul reușitei în viața ta amoroasă, prin accesarea unor momente de intimitate și plăcere în doi.

Secretul IUBIRII în viața de cuplu, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Persoanele năsute în această zodie au nevoie de multă creativitate și acțiune în relația lor de cuplu, pentru nu se simți plictisiți. Iată de ce, pentru a dinamiza relația ta de cuplu, ai nevoie de spontaneitate.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Propune cât mai des persoanei dragi ieșiri din cotidian și din ritmul anost al vieții de zi cu zi. Nu trebuie să fie lucruri extravagante. Simplul fapt că alegeți să mergeți împreună la un curs sau un workshop unde veți învăța ceva nou. Sunt o mulțime de posibilități. Ce spuneți de un curs de degustare de vinuri?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Pentru o persoană din zodia Berbec este foarte importantă explorarea, nu uitați această esență care vă definește și dinamizați relația de cuplu pe care o aveți prin idei și aventuri noi. Este cel mai frumos mod de a învăța unul de la celălalt și de a împărtăși experiențe care vă unesc.

Foto: Song_about_summer/ Shutterstock

Taur

Dacă ești un Taur într-o relație stabilă de mai multă vreme, șansele sunt ca și tu să fi căzut în capcana cotidianului. Problema Taurilor, o zodie care iubește stabilitatea, este că alunecă în acestă stare fără ca măcar să o conștientizeze prea tare: ieri trăiau o iubire pasională, plină de magie, azi sunt într-o stare de plafonare pe care o confundă cu siguranța.

În iubirea de cuplu, pentru o persoană din zodia Taur este extrem de important să nu își uite latura creativă, mereu în căutare de plăcere.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Atunci când împărtășim cu persoana dragă ceea ce ne face plăcere, creăm legături puternice, prin experiența comună pe care o avem. Ca să reactivezi iubirea este de ajuns să aprinzi din nou flacăra interesului pentru discuții interesante. Găsiți acele subiecte care vă leagă, apoi explorați din nou și în exteriorul căminului vostru, prin interemdiul cluburilor sau activităților pe care le puteți face împreună.

Gemeni

Pentru o persoană din zodia Gemeni este importantă conexiunea la nivel material. O astfel de persoană se simte iubită dacă primește daruri și mici atenții de la persoana dragă. Uneori, plafonarea ne face însă să oprim acest proces al cuceririi și manifestării atenției față de cei pe care îi iubim. Pentru Gemeni acest lucru are repercursiuni.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Poartă o discuție cu partenerul tău ți spune-i cât de mult îți lipsesc aceste declarații de iubire sub formă de daruri. Acest limbaj al iubirii pentru tine înseamnă conexiune reală. Atunci când cineva ne face cadouri frumoase, care ni se potrivesc, înseamnă în primul rând că ne cunoaște și că este interesat să ne vadă cu zâmbetul pe buze. Nu obiectul în sine contează pentru tine, ci gestul acesta încărcat de semnificații puternice.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri