22 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 838 share-uri

Viața este prea scurtă ca să trăim relații de cuplu ce nu ne aduc satisfacții. Află care este secretul reușitei în relația ta.

Horoscopul initm pentru toate zodiile

Rac

Persoanele din Zodia Rac sunt cele mai grijulii în tot Zodiacul. Sunt persoanele care știu cel mai bine să ofere protecție și iubire celor pe care îi iubesc. Îi definește acestă atitudine, iar pentru ei iubirea însemnă confortul căminului și al familiei.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Când flacăra pasiunii s-a mai stins și în relația ta de cuplu, este timpul să îți scoți la înaintare arma cea mai de preț: fă-o pe persoana dragă să se simtă foarte specială, așa cum numi tu știi să o faci. Pentru un Rac și simplul gest de a pregăti o cină romantică sau de a oferi un masaj, este o formă de pură artă. Gândește-te la ce i-ar plăcea partenerului sau partenerei tale și fă-i surprize care să îi facă plăcere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: chairoij/ Shutterstock

Leu

Persoanele din zodia Leu trăiesc pentru a simți pasiunea în viața lor. Au un chef ardent de viață și iubesc senzațiile profunde. Iubirea nu face excepție. Pentru ei, etapele de plafonare care ajung uneori să se manifeste în viața de cuplu înseamnă o adevărată sursă de exasperare. În astfel de momente, o persoană din Leu simte că nevoile sale intense nu mai sunt satisfăcute.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Și în ceea ce te privește, nu este doar necesar, ci absolut imperativ să îndrăznești să devii vocal/ă cu privire la ceea ce simți. Explică într-o manieră grijulie și iubitoare de ce ai nevoie de mai multă intensitate și încercați să găsiți împreună drumul reactivării pasiunii. E bine să vă întoarceți și la momentele intense de la începutul relației și să vă uitați la ceea ce vă lega în acele momente.

Acest proces de reconectare poate să înceapă de la micul dar importantul gest de a spune: "Te iubesc", mai des.

Fecioară

Cei din Zodia Fecioară sunt foarte conștienți de rolul lor în lume. Știu că trebuie să își aducă o contribuție, iar satisfacțiile pe care le au atunci când reușesc să îndeplinească această chemare sunt pentru ei, sentimente de neegalat. În relația de cuplu au nevoie să se simtă sprijiniți în demersurile lor. Primesc multă însuflețire atunci când simt că persoana dragă le oferă sprijin.

Astfel, deteriorarea relației începe să își facă simțită prezența atunci când în cuplu nu mai există idealuri comune.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Aceste pasiuni și idei sunt cele care v-au adus împreună încă de la început. Sunt cele care v-au atras atenția că puteți forma un cuplu extraordinar, voi doi. Este timpul să reactivați aceste ideluri comune și să reevaluați punctele unde mai sunteți de aacord și unde v-ați schimbat de-a lungul timpului.

Foto homepage: Oleksandr Kavun/ Shutterstock

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri