Citeste horoscopul 2020 pentru toate cele 12 zodii si, in functie de zodia careia ii apartii, afla care sunt principalele previziuni pentru viata, dragostea si cariera ta in anul 2020.

Horoscop 2020 Balanta

2020 se anunta a fi un an al regenerarii si al reinventarii pentru zodia Balanta, cu mult focus pe modul in care ai putea sa faci lumea mai buna in jurul tau. Pe plan profesional si material, Balanta are parte de un an prolific, ocupat, cu nenumarate evenimente si proiecte care ii pun in ipostaza de a socializa si a interactiona cu si mai multi oameni noi. Foarte posibil ca va trebui sa acorzi mai multa atentie si persoanelor de la locul de munca sau echipei cu care lucrezi si sa te apleci mai mult catre doleantele si nevoile acestora.

Va trebui sa gasesti o axa a echilibrului intre cariera si viata personala caci de multe ori vei simti ca un aspect il domina pe celalalt si invers, iar tu vei afla undeva la mijloc, epuizata. Daca ai de gand sa iti schimbi locul de munca in acest an, afla ca perioada martie – iunie este cea mai benefica. Totodata, lunile octombrie si noiembrie aduc si ele oportunitati deosebite. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In dragoste, ai de partea ta planetele Jupiter si Saturn ceea ce te ajuta sa iti revitalizezi relatia de dragoste cu sotul sau partenerul, dar si sa o imbunatatesti. Astrele te ajuta ca prin dialog sa ajungi la o armonie deplina cu cel pe care il iubesti, dar si sa va intelegeti reciproc mai bine si sa vedeti aspectele pozitive ale relatiei voastre. Nativii single sau cei aflati in relatii complicate sau dificile se bucura de o perspicacitate mentala si o intuitie psihologica excelenta in acest an, ceea ce ii face sa se detaseze si sa renunte la oamenii toxici din preajma sau din viata lor.

Horoscop 2020 Scorpion

Scorpionul jubileaza in 2020. De fericire si de un sentiment puternic de eliberare si de libertate. Caci da, per ansamblu, vibe-ul tau in acest an este unul excelent, foarte inalt, ceea te va ajuta sa iti aliniezi dorintele personale la mersul universului. Reusesti sa fii mai putin critic si aspru cu tine insuti si sa te ierti pentru greselile trecutului, ceea ce te ajuta sa infloresti si iti deschizi usa destinului catre posibilitati infinite. In cuplu, reusesti sa comunici mai eficient cu partenerul de viata si sa iti redescoperi sexualitatea, dar si puterea intimitatii autentice.

Pe de alta parte, in anumite cazuri, anumiti Scorpioni care se aflau in relatii mai putin fericite in ultimii ani, ajung la un comun acord cu partenerul si se decid sa o porneasca pe drumuri fericire, acceptand despartirea. Nu, nu te angaja in relatii pasagere, bazate doar pe atractie fizica, ci acorda-ti putin timp sa te regasesti si sa intelegi ce vrei pe viitor.

Ultimul an a fost benefic pentru Scorpion pe plan profesional, iar aceasta tendinta va continua si in 2020, cand vei avea parte de calatorii in interes de serviciu, evaluari de bun augur, poate chiar o promovare. Ai foarte multe responsabilitati de onorat anul acesta, dar este bine sa inveti si sa delegi si sa iti acorzi timp suficient pentru odihna. Sanatatea este importanta pentru tine in 2020 si reusesti sa ii acorzi locul cuvenit. Ai mai multa grija de tine si vei gasi rezolvarea si solutia pentru afectiuni mai vechi.

Horoscop 2020 Sagetator

2020 este un an plin cu de toate pentru Sagetator, un an in care acest nativ va trebui sa isi analizeze mai multe sectoare ale vietii sale si sa ia anumite decizii importante pentru viitorul sau. Pe plan profesional, exista posibilitatea mare de a te reloca cu locul de munca sau de a-ti schimba profilul jobului in primele 5 luni ale anului, dar si de a solutiona anumite probleme legale sau judecatoresti. Multi Sagetatori isi concentreaza insa cea mai mare parte din energia si atentia lor asupra familiei, partenerilor de viata, parintilor sau copiilor lor, iar calatoriile pentru a fi mai aproape de cei dragi sau a te bucura de clipe speciale in compania lor nu sunt deloc excluse.

Asadar, in 2020, Sagetatorul isi sudeaza intr-un mod indestructibil legatura cu familia. Nativii single fac schimbari radicale in modul in care abordeaza relatiile de dragoste si vor incerca sa iti inteleaga mai mult propriile emotii si trairi. Exista o dorinta extraordinara in acesti nativi de a-si cicatriza ranile trecutului si de a fi bine astfel incat multi Sagetatori vor apela la psihoterapie, energoterapie sau vor cere indrumare spirituala si emotionala de la o persoana cu care rezoneaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri