Citeste horoscopul 2020 pentru toate cele 12 zodii si, in functie de zodia careia ii apartii, afla care sunt principalele previziuni pentru viata, dragostea si cariera ta in anul 2020.

Horoscop 2020 Rac

Indiferent de alegerile si deciziile pe care le vei face in 2020, un lucru este sigur, draga Rac: cele mai bune lucruri ti se vor intampla daca/ cand vei indrazni sa iesi din zona de confort. Racii curajosi, care isi iau inima, viata si destinul in dinti si in propriile maini, sunt puternic recompensati de astre in acest an. Nu te lasa descurajat de obstacole, ai incredere in tine si siguranta ca esti sprijinit de univers in demersurile tale de a misca lucrurile in viata ta. Posibilitatea unui job intr-un alt oras sau alta tara decat cea in care te afli iti va bate la usa de multe ori in acest an.

Poate ca vor fi momente in care ti se va parea ca planurile tale nu se suprapun cu ofertele universului, dar viitorul iti va dovedi exact contrariul. Esti creativ in ceea ce priveste planul financiar si gasesti solutii de a-ti mari veniturile. Vei invata multe despre tine in acest an analizand oamenii din jurul tau. Racii single si-au inteles lectia trecutului si acum mizeaza pe atragerea unui partener de viata in care asemanarile sa depaseasca diferentele. Il poti gasi neasteptat prin intermediul unor calatorii sau imediat ce ai pasit din zona ta de siguranta.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop 2020 Leu

Foto: By Natalia Hubbert /Shutterstock

Norocul financiar curge catre Leu mai ales pe la jumatatea anului, cand va avea parte de surse de castig neasteptate, insa in rest munca, profesionalismul si angajamentele serioase sunt cele iti confera siguranta materiala pe care ti-o doresti. Ai suficient de multa energie incat sa obtii ceea ce iti propui. Leii invata multe despre dragoste in acest an, despre dragostea neconditionata indeosebi, dar si despre puterea compromisului. Vor fi cateva momente in 2020 in care se vor pune pe ei pe un loc secund de dragul si pentru binele partenerului.

Desi vor avea mai multe intalniri intense si pasionale, nativii Lei single isi vor gasi pe cineva in momentul in care isi vor lasa garda jos si se vor arata pe ei insisi asa cum sunt. Cineva cu siguranta se va indragosti iremediabil de tine, exact asa cum esti tu, cu bunele si relele tale, iar sperantele iubirii sunt maxime in lunile de toamna. Chiar daca esti o persoana a actiunii si pragmatic, anul acesta te poate gasi implicandu-te in diverse proiecte sociale si umanitare.

Horoscop 2020 Fecioara

2020 va fi un an cuminte si linistit in general pentru Fecioara, cu urcusuri si coborasuri, dar si un an bogat din punct de vedere spiritual. Este foarte probabil ca in acest an sa iti asumi rolul unui mentor spiritual si sa ii inveti pe cei din comunitatea de care apartii sau pe cei din cercul tau de cunostinte cum sa isi invinga propriile frici ca sa isi poate depasi limitele. Vor fi lectii pretioase pe care, spunandu-le altora, le vei implementa totodata si in viata ta. Asadar, in acest an vei face pace cu viata ta, te vei implica in mai multe proiecte si actiuni prin care vei simti ca iti traiesti viata cu folos si cu sens, vei invata sa gandesti pozitiv si acest lucru se va vedea in toate sectoarele vietii tale.

Nativii Fecioara implicati in relatii nefunctionale sau aflate permanent intr-o criza vor iesi din ele natural si firesc, cu usurinta si fara suferinta, constiente ca a fost doar o etapa in viata lor si ca nu merita sa iti traiasca viata captivi intr-o relatie care nu duce nicaieri. Cei single sunt mai mult decat pregatiti pentru noi inceputuri si noi relatii de iubire, dar nu te opresti si nu le dai o sansa decat acelor potentiali parteneri care te imputernicesc pe drumul personal pe care ai pornit.  


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri