19 Iunie 2019 publicat în Horoscop 144 share-uri

Unde este mai mult suflet este mai puțin Ego. Este și zodia ta în topul celor mai sufletiste semne astrologice?

ASTROLOGIE - Cele mai sufletiste zodii

4. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nativii din Zodia Rac sunt cei mai compasionali, cei mai emoționali și sensibili reprezentanți ai Curcubeului Astrologic. Sunt atât de sensibili încât simt chiar și dacă se află la depărtare că cineva drag trece printr-un moment greu. Iar atunci, o persoană din Rac va face tot posibilul să ajute. Este chiar impresionantă capacitatea acestor nativi de implicare și empatie.

Iată de ce, este esențial pentru aceștia să cultive doar relații cu oameni care vor ști să prețuiască această calitate a lor. Empatia ridicată nu le face munca ușoară atunci când trebuie să pună limite, dar în mod cert se pot bucura de o viață împlinită doar atunci când la nevoie, vor fi oameni capabili să le întoarcă gesturile nobile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: PopTika/ Shutterstock

5. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Și nativii Zodiei Fecioară se remarcă datorită sufletului lor frumos. Ei sunt mereu atenți și grijulii cu persoanele din jurul lor; Știu să îți controleze emoțiile față de ceilalți ți nu lasă ca Egoul să le umbrească interacțiunile. Ei respectă, ascultă, dau spațiu de afirmare și oferă aprecieri oamenilor cu care intră în contact. Aceasta pentru că nativii din Fecioară aau standarde înalte atunci când vine vorba de modul cum se prezintă în lume. Funcționează practic după motto-ul Ce șie nu îți place, altuia nu face.

Au tendința de a menține o distanță emoțională față de oamenii care nu le sunt apropiați, dar acest lucru nu va însemna niciodată că îi vor trata cu spatele sau cu aroganță. Respectul și gentilețea nu se pierde nici în relație cu cei dragi. În aceste relații mai presară multă dedicație, atenție și grijă.

Foto homepage: Lana K/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri