Unde este mai mult suflet este mai puțin Ego. Este și zodia ta în topul celor mai sufletiste semne astrologice?

Horoscop - Cele mai sufletiste zodii

2. Săgetător ( 22 noiembrie 22 – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt aventurierii Horoscopului. Au o inimă specială - sunt oamenii care în această viață nu pun preț pe avuții și posesiuni materiale, ei pun preț pe experiențe, pe idei și pe iubire. Toate acestea nu pot fi experimentate la nivel maxim decât în compania oamenilor. De aceea, cei născuți în zodia Săgetător adoră oamenii, sunt comunicatori desăvârșiți, sunt persoane care știu să relaționeze în orice situație.

Dacă reușesc să se alinieze cu chemarea spre aventură, pe care o simt mereu în suflet, își vor face prieteni în absolut orice călătorie. Vor ști să se deschidă, să se lase ajutați la nevoie, dar și să își ofere sprijinul la rândul lor. Dacă nu pot călători fizic, acești nativi vor călători prin intermediul imaginației și a curiozității lor debordante, iar toate descoperirile lor și setea de cunoaștere o vor împărți mereu cu prieteni de nădejde.

Săgetătorii se mai remarcă prin modestie și prin verticalitatea caracterului lor.

3. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Și nativii din Zodia Vărsător se află în topul celor mai sufletiste zodii ale Horoscopului. Cei din această zodie vor ajuta fără să stea pe gânduri pe oricine ar avea nevoie de ajutor. Se remarcă prin empatie și prin generozitate.

În același timp, datorită energiei lor vizionare, inteligenței de a propune soluții la probleme sociale, cei din această zodie se vor implica prin absolut tot ceea ce pot și în cauze de activism sau filantropie, pentru că măreția și bunătatea sufletului lor nu se oprește doar la proximitatea celor apropiați, ci este capabilă să cuprindă o lume întreagă.

Nu suportă să vadă nedreptatea și atunci, acționează, reușind să mobilizeze grupuri întregi de suporteri ai ideilor lor și dovedindu-se adevărați lideri în comunitățile din care fac parte. Dacă nu se remarcă la nivel macro, în mod cert, această energie orientată spre acțiune se va reflecta asupra familiei, cei din Vărsător fiind adesea cei care țin frâiele evoluției.

Citește mai departe >>>>


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului HOROSCOP: Top 5 cele mai SUFLETISTE ZODII.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 1 iunie - 7 iunie 2020 »