19 Iunie 2019 publicat în Horoscop 144 share-uri

Unde este mai mult suflet este mai puțin Ego. Este și zodia ta în topul celor mai sufletiste semne astrologice?

Ce înseamnă a fi sufletist? Înseamnă a ne păsa de ceilalți, a-i remarca pe oameni, a le vedea potențialul și a ști cum să hrănim relații sănătoase și fructuoase cu aceștia. A fi sufletist înseamnă a nu închide ochii la deznădejdea altuia, și nici la bucuria sau satisfacția sa. A fi sufletist înseamnă a transforma lumea prin bunătate și gentilețe. Unde este mai mult suflet este mai puțin Ego. Acolo unde este mai mult suflet, este mai multă fericire sau cel puțin, autenticitate și consistență.

A fi sufletist înseamnă să îți pese.

Este și zodia ta în topul celor mai sufletiste semne astrologice?

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Nativii din zodia Pești sunt cei mai inimoși nativi ai Zodiacului. Ei demonstrează că au multă empatie, un suflet bun, gata mereu să ajute sau să se preocupe de bună-starea celor din jurul lor. Ajută fără să clipească, sunt capabili de gesturi foarte nobile care îi disting într-o lume aspră, adesea prea mult caracterizată de Egoism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Peștii sunt persoane foarte sensibile, ei simt totul foarte intens, de la emoțiile negative, la cele pozitive. Persoanele din Zodia Pești sunt de asemenea o companie foarte plăcuta din toate punctele de vedere. Ei nu au sentimente negative ca invidia sau gelozia, le place să îi încurajeze pe oameni și să le arate încredere, împuternicindu-i prin gentilețe.

Foto homepage: Shutterstock/ Lana K

Foto: Africa Studio/Shutterstock

Absorb însă cu ușurință trăirile persoanelor care le sunt lor drage. Este motivul pentru care le place și să petreacă timp doar cu ei înșiși, un timp pe care îl consideră valoros, căci așa reușesc să își adune energiile și să se reconecteze la lucruri frumoase, la pasiunile lor. Este chiar indicat ca cei din Pești să se protejeze mai tare atunci când se simt copleșiți.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Citește mai departe >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri