14 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

Ioana Ruxandra Drăgan ne oferă în fiecare săptămână Taroscopul fiecărei zodii. Ce mesaj au pentru tine cărțile de tarot?

Urmăriți și ediția Garbo Rendez-Vous în care am avut-o ca invitată pe Ioana, pentru o discuție fascinantă despre psihologia Jungiană, despre spiritualitate, comunități în lumea modernă și evident, lumea mistică a citirilor în cărți de tarot:

Află ce mistere dezvăluie cărțile de tarot pentru zodia ta, în această săptămână

Taroscop 12 - 18 noiembrie Berbec – Cavalerul de Bâte

Săptămâna aduce acţiune, comunicare şi mesaje despre ceva care te inspiră. Ai realizat ce îţi stârneşte pasiunea şi eşti cel puţin determinat/ă să păstrezi starea aceasta. Vei avea parte de comunicare înflăcărată care va aprinde pasiuni în grupurile în care te învârţi. Energia ta debordantă va avea nevoie de proiecte constructive pentru a nu crea haos în jur. Ai grijă să o foloseşti acolo unde se cuvine pentru că dorinţa şi impulsivitatea se intensifică şi te pot predispune la decizii pe care posibil să le regreţi mai târziu.

Deşi atitudinea ta neînfricată te poate ajuta să obţi orice îţi doreşti e foarte posibil să te ducă şi către concretizarea unor impulsuri nepotrivite. Competitivitatea ta notorie de obicei se poate intensifica. Adu-ţi aminte că uneori nu contează cine câştigă.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Taur – 8 de Bâte

Săptămâna este marcată de o repoziţionare la nivel energetic care se manifestă prin acţiune, mişcare şi schimbări bruşte. Experienţele ultimelor săptămâni te ajută să canalizezi energia creatoare de care dispui săptămâna aceasta fără să te laşi distras/ă de ceea ce ar putea să-ţi fure din concentrare sau determinare. Ai posibilitatea de a îndeplini multe în timp scurt.

Te poţi aştepta le rezultate şi culminări rapide ale proiectelor în curs dart e poţi aştepta şi la noi preocupări pentru lucruri constructive care se vor dovedi mai pline de inspiraţie şi de entuziasm.

Nu prea are ce să te oprească în aceste momente: debordezi de energie şi idei şi de-abea aştepţi să termini o sarcină că să te apuci de următoarea. Pentru a folosi la maxim acest context este nevoie să că eforturile tale sunt direcţionate către obiectivele de viitor în care ştii că merită să investeşti. Asigură-te că înainte de a trece la următoarea provocare sau activitate ai finalizat-o cum trebuie pe cea dinainte.  

Este un moment bun să baţi fierul cât e cald. Există multe oportunităţi disponibile acum dar nu vor aştepta. Trebuie să ai încredere în instictle tale şi să acţionezi rapid.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Gemeni – 3 de bâte

După provocările săptămânilor trecute, lucrurile par să se aşeze pe un făgaş mai bun. Începi să iei în considerare mai multe alternative pentru a-ţi maximiza potenţialul pe viitor. Realizezi prin acest exerciţiu de flexibilitate mentală că există mai multe oportunităţi decât aveai în vedere în trecut. Simţi că lucrurile merg înainte încet şi sigur, conform planurilor bine făcute şi a motivaţiei susţinute de care ai dat dovadă.

Săptămâna indică oportunităţi de a-ţi lărgi orizonturile prin studiu, călătorie, antreprenoriat sau învăţare în orice formă. Pentru a vedea şi a beneficia cel mai mult de pe urma acestui context este indicat să adopţi o atitudine cooperantă şi deschisă. Este posibil să ai intuiţia că cele mai bune oportunităţi se află în afara mediului în care te învârţi acum deci este un moment potrivit să te îndrepţi către viziuni mari. Gândeşte-te la ce poţi face pentru a deschide uşa către dezvoltare şi auto-explorare.

Schimbările şi provocările care se arată înaintea ta sunt asociate cu ideea de extindere a orizonturilor. Desigur, acest lucru nu vine niciodata lipsit de provocari. Vestea bună este că de această data ai posibilitatea de a le prevedea din timp.

Pune-ţi viziunea în prim plan cu încredere. Şi mergi înainte fără teamă!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri