14 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

Ioana Ruxandra Drăgan ne oferă în fiecare săptămână Taroscopul fiecărei zodii. Ce mesaj au pentru tine cărțile de tarot?

TAROSCOP și ASTROLOGIE by Manifest Tarot

Taroscop 12 - 18 noiembrie Rac – Iubiții

E o săptămână în care ţi se cere să iei decizii majore la nivel spiritual. Întrebări legate de ce vrei să faci şi cine vrei să fi în continuare îţi vor ocupa timpul şi preocupările.

De regulă acest proces interior apare facilitate de conexiuni conştiente şi relaţii semnificative. Apariţia acestei arcane vorbeşte despre o conexiune care onorează nevoile profunde ale sufletului prin oglindirea într-o legătură cu cineva pe care ai putea să îl/o consideri un suflet pereche. Energia sexuală care circulă în această legătură trece peste nevoile de gratificaţie imediată având un rol profund vindecător. Deşi, de obicei îndrăgostiţii indică o legătură cu note romantice, poate aduce în planul conştiinţei şi o prietenie apropiată sau o legătură de familie, plină de compasiune.

În spatele acestor aspecte concrete, îndrăgostiţii, aduce nevoia de comunicare deschisă şi onestă care ne aduce în cea mai vulnerabilă stare de acceptare a propriilor noastre sentimente şi ale celuillalt. Din acest loc de încredere încrederea în sine şî în celalalt pot creşte.

Este o săptămână în care ţi se cere să demonstrezi cât de clară este poziţia ta faţă de anumite valori şi credinţe. Dar rămânând authentic/ă în toate demersurile.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Leu – 8 de Cupe

Săptămâna această ţi se cere o întoarcere către interior. Simţi că uremază lucruri importante pentru tine. Însă, nu ştii sigur cum arată sau cum se simt aceastea.

Este nevoie să stai cu tine, să reflectezi asupra trecutului şi să îţi dai voie să rezevi toate trăirile care vin împreună cu acest proces. Ai multe de procesat aşa că nu te vei arată ca fiind foarte deschis/ă sau disponibil/ă din punct de vedere emoţional. Vei prefera să te retragi cu o carte sau cu jurnalul tău pentru a-ţi oferi momente de pace şi reflexie.

Deşi pentru tine nu este în nici un caz un context emotional neplăcut, pentru cei apropiaţi ar putea să fie o turnură neobişnuită. Asigură-i că nu au motive să se teama, acest moment nu va dura pentru totdeauna. Ba mai mult, odată încheiat acest proces introspectiv vei avea numai veşti bune şi energie de împărţit cu ei.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Fecioară – Luna

Săptămâna aduce o energie interesată, misterioasă şi uneori greu de integrat pentru mintea ta raţională.

Lucurile par să se arate ca prin vis, totul pare magic, interconectat şi plin de semnificaţii. Semnificaţii a căror sens sau mesaj este încă greu de pătruns pentru tine. Luna aduce în planul conştiinţei aspecte legate de părţi ale tale care nu sunt înca complet integrate. Ele conţin informaţii şi potenţial minunat pentru evoluţia ta. Însă, de multe ori, pot aparea ca fiind străine. Teama de nefamiliar îţi poate aduce confunzie, anxietate şi chiar panică.

Trebuie să ai în vedere că nici o stare nu durează pentru totdeauna. Îmbrăţişează ce ţi se întâmplă cu încredere şi încearcă să te familiarizezi pe cât posibil cu atmosfera onirică. Este o săptămână bună pentru activităţi creative, meditaţie şi introspecţie. Ai toate şansele să aflu multe lucruri interesante despre tine. Încearcă, pe cât posibil să nu iei decizii majore sau să emiţi judecăţi finale. Lucrurile nu sunt clare deocamdată…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri