Horoscopul italian ne invită să aruncăm un ochi în viitor astfel încât să putem lua cele mai bune decizii cu privire la viețile noastre, să evoluăm, să ne atingem dorințele inimii, să acționăm și să schimbăm acolo unde putem.

Horoscopul 2019 pentru tipologia B (născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27)

Pentru cei care aparțin tipologiei B, 2019 este un an al oportunităților și al parteneriatelor (personale, profesionale etc) așa că nu ar strica să vă decideți ce anume vă doriți cu adevărat de la viață căci sunt șanse mari să vi se îndeplinească. 2019 este un an surprinzător, schimbător, agitat în primul semestru, dar plin de surprize care până la urmă fac loc pentru momente de fericire deplină, succes și abundență pe plan financiar.

Este foarte posibil ca acești nativi să primească bani din surse neașteptate sau chiar prin intermediul unor colaborări cărora nu le-ar fi acordat niciun credit. Experiențele inedite și pozitive fac parte din viața ta în următorul an, iar provocarea ta va fi aceea de a te adapta noilor situații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul 2019 pentru tipologia C (născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28)

Pentru cei care aparțin tipologiei C, 2019 este un an al reinventării și al transformării în care care tot ceea ce nu se aliniază scopului lor este eliminat treptat, dar sigur. Mulți dintre acești nativi pornesc pe un drum nou în viață și iau decizii al căror ecou se va reverba până la 10 ani de acum încolo. Foarte posibil să își mute domiciliul, să își schimbe locul de muncă sau coechipierii.

Nu doar că aceștia își formează contacte noi care îi vor ajuta să își promoveze proiectele personale și să câștige bani suplimentări, dar au parte de mult noroc pe plan financiar. Foarte posibil că vor semna contracte la care nici nu visau, iar acest lucru le va reda încrederea în abilitățile lor și în viață. Mulți nativi se desprind din relații toxice sau care nu îi avantajau, iar cei care se aflau în pauză cunosc o persoană alături de care pot să înflorească.

Citește continuarea pe pagina următoare  >>

Foto int: Kilroy79 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri