Horoscopul italian ne invită să aruncăm un ochi în viitor astfel încât să putem lua cele mai bune decizii cu privire la viețile noastre, să evoluăm, să ne atingem dorințele inimii, să acționăm și să schimbăm acolo unde putem.

Horoscopul 2019 pentru tipologia D (născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29)

Pentru cei care aparțin tipologiei D, 2019 este un an cu un foarte mare potențial vindecător. Destinul vă oferă șansa de a vă închide răni mai vechi și de a vă seta priorități noi, în care voi sunteți pe prim plan. Acest an vă oferă posibilitatea de a vă oferi vouă înșivă iubire și compasiune în aceeași măsură în care o oferiți și persoanelor dragi.

2019 este un de răsfăț pentru mulți nativi, un an al explorărilor interioare, un an al introspecției și al echilibrării emoționale, un an în care propriile dorințe sunt aduse în prim plan și îndeplinite una câte una. Și este foarte bine că faceți pace cu voi înșivă și cu trecutul, fiindcă 2019, mai ales în cel de-al doilea semestru, vă promite lucruri senzaționale și benefice pentru voi în viitorul apropiat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul 2019 pentru tipologia E (născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30)

Pentru cei care aparțin tipologiei E, 2019 este un an karmic și revelator pentru destinul vostru, dar nu vă speriați căci lecțiile lui 2019 sunt frumoase și darnice deopotrivă. Provocările își aruncă mănușile una câte una, iar vouă nu va rămâne de făcut decât să le acceptați și să demonstrați tuturor ce ființe speciale și capabile sunteți.

2019 este pentru acești nativi nativi un an intens, un an al emoțiilor și al trăirilor, un an în care vă dezvoltați spiritual, un an în care le transmiteți vibrația voastră pozitivă și celor din jur. Sănătatea vă este înfloritoare, călătoriți mult prin prisma jobului, partenerul de viață va răsfăța cu afecțiune și tandrețe, iar divergențele dintre voi se rezolvă. Chiar dacă prima jumătate a anului vi se poate părea mai provocatoare, aveți parte de realizări minunate în familie și pe plan profesional.

Foto int: RNH /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri