15 Mai 2018 publicat în Horoscop 316 share-uri

Din punct de vedere emoțional, zodiile se comportă diferit în relația de cuplu. Iată care sunt acele ingrediente magice care ne-ar face pe toți mai fericiți, alături de persoanele dragi nouă.

Horoscop emoțional - relații de cuplu armonioase

Capricorn: Respect și simțul responsabilității

 O persoană din Zodia Capricorn se simte bine doar alături de persoanele care știu să le arate respectul cuvenit. Sunt persoane deosebit de iubitoare și cu un simț al responsabilității ieșit din comun. Într-o relație amoroasă, doar o persoană care să se ridice la același nivel de etică, responsabilitate și autenticitate îi poate face fericiți. Au nevoie de o persoană care să li se dăruiască și care să îi susțină cu tot sufletul, în absolut tot ceea ce își propun. 

  

Foto: Pexels/ Luizclas

Vărsător: Entuziasmul

Pentru o persoană din Zodia Vărsător, entuziasmul este un ingredient deosebit de important în relația sa amoroasă. Sunt persoane deosebit de creative, așa încât au nevoie de o persoană care să le susțină curiozitatea și îndrăzneala. Acest entuziasm ar trebui să se manifeste și în ceea ce privește persoana lor. Au nevoie de parteneri care să fie realmente fascinați de ei și care să îi încurajeze în absolut tot ce fac sau gândesc. În caz contrar se simt părăsiți și neînțeleși, iar acest lucru duce în final la sfârșitul unei relații cu un Vărsător. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pești: Sensibilitatea

Persoanele născute în Zodia Pești sunt deosebit de sensibile și atrăgătoare. Acestea au nevoie de persoane la fel de sensibile, alături de care să clădească o relație amoroasă. Nu se simt bine în preajma persoanelor dure, care au tendința de a critica și a fi mereu nemulțumite. O persoană din Zodia Pești are nevoie de multă sensibilitate și gentilețe, doar așa se simt împliniți și înțeleși. Aveți de asemenea nevoie de o persoană care să va accepte și să vă înțeleagă în momentele de vulnerabilitate. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri