Din punct de vedere emoțional, zodiile se comportă diferit în relația de cuplu. Iată care sunt acele ingrediente magice care ne-ar face pe toți mai fericiți, alături de persoanele dragi nouă.

Horoscop emoțional - relații de cuplu armonioase

Capricorn: Respect și simțul responsabilității

 O persoană din Zodia Capricorn se simte bine doar alături de persoanele care știu să le arate respectul cuvenit. Sunt persoane deosebit de iubitoare și cu un simț al responsabilității ieșit din comun. Într-o relație amoroasă, doar o persoană care să se ridice la același nivel de etică, responsabilitate și autenticitate îi poate face fericiți. Au nevoie de o persoană care să li se dăruiască și care să îi susțină cu tot sufletul, în absolut tot ceea ce își propun. 

  

horoscop, relatia de cuplu, cuplu

Foto: Pexels/ Luizclas

Vărsător: Entuziasmul

Pentru o persoană din Zodia Vărsător, entuziasmul este un ingredient deosebit de important în relația sa amoroasă. Sunt persoane deosebit de creative, așa încât au nevoie de o persoană care să le susțină curiozitatea și îndrăzneala. Acest entuziasm ar trebui să se manifeste și în ceea ce privește persoana lor. Au nevoie de parteneri care să fie realmente fascinați de ei și care să îi încurajeze în absolut tot ce fac sau gândesc. În caz contrar se simt părăsiți și neînțeleși, iar acest lucru duce în final la sfârșitul unei relații cu un Vărsător. 

Pești: Sensibilitatea

Persoanele născute în Zodia Pești sunt deosebit de sensibile și atrăgătoare. Acestea au nevoie de persoane la fel de sensibile, alături de care să clădească o relație amoroasă. Nu se simt bine în preajma persoanelor dure, care au tendința de a critica și a fi mereu nemulțumite. O persoană din Zodia Pești are nevoie de multă sensibilitate și gentilețe, doar așa se simt împliniți și înțeleși. Aveți de asemenea nevoie de o persoană care să va accepte și să vă înțeleagă în momentele de vulnerabilitate. 


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscopul emoțional: Ce îți aduce fericirea în relația de cuplu.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 1 iunie - 7 iunie 2020 »