9 Mai 2018 publicat în Horoscop 150 share-uri

Maori sunt populația indigenă din Noua Zeelandă - niște oameni fascinanți care au uimit o lume întreagă prin tradițiile lor și prin istoria lor. Descoperă horoscopul lor neobișnuit.

Maori sunt populația indigenă din Noua Zeelandă care s-a stabilit pe aceste insule în jurul anilor 1250-1300, călătorind în canoe dinspre Polinezia de Est. De-a lungul celor câteva secole de izolare pe insulele Noii Zeelande, ei au dezvoltat o cultură unică, cu o limbă proprie, o mitologie bogată, arte performative și crafting. 

Primii Maori și-au format triburile în baza cutumelor sociale și de organizare ale Polinezienilor din est, iar activitatea lor principală era horticultură. 

Citeste si horoscopul zilnic pentru zodia ta. 

Mai târziu, Maori s-a trasformat într-o veritabilă cultură de războinici, o cultură cunoscută și celebrată astăzi, în toată lumea. 

Haka - dansul traditional al razboinicilor Maori, care este practicat si de catre femei:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Maori din Noua Zeelanda nu au renuntat la traditiile lor. Aici, un grup de nuntasi performeaza o Haka in zilele noastre. Performanceul este tulburator, iar versurile incredibil de puternice:

Ceea ce este drept, este drept

Cu adevărat

Ceea ce este drept este întotdeauna drept

Da!

Fii sincer față de tine însuți, fiule!

îmi fac griji pentru tine, așa încât fii atent:

Ce este această problemă ce o ții în tine?

De când o cari?

Fiule, chiar dacă este greu pentru tine,

Ceea ce pare de nepătruns,

Oricât de mult ai reflecta,

Răspunsul la problema ta

Este chiar aici, în interiorul tau.

Astrologie Maori -  Tu ce zodie ești în Horoscopul războinicilor?

Anul Maori se numește Maramataka și este un calendar lunar. Cuvântul maramă înseamnă și în cazul limbii maori, atât Luna ca astru ceresc, cât și lună ca secvență temporală. La Maori, lunile anului sunt o celebrare a legăturii omului cu natura și în același timp o celebrare a spiritului războinic din noi înșine. 

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Fiecare lună este reprezntată de o stea, iar aceste stele - ariki, în limba Maori, reprezintă căpeteniile acestor luni. Pentru Maori, anul nou începe în luna iunie, odată cu apariția Matariki - Pleiadele.

Horoscopul Maori al Războinicilor – Ce zodie ești?

Horoscopul Maori - Pipiri

Perioada: mai-iunie 

Dacă te-ai născut în acesata perioadă te numești Pipiri. Pentru Maori, această perioadă însemna celebrarea legăturii care există între natură și om, astfel încât puterea ta interioară se referă la capacitatea de a îmblânzi natură. 

Tânăr războinic maori - Fotos593/ Shutterstock

Horoscopul Maori - Hōngongoi

Perioada: Iunie – Iulie 

Cei născuți în iunie – iulie, te numești Hongonui. Este luna când oamenii reușesc să reaprindă focurile din inimile lor, pe măsură ce vremea este mai bună, și focul din inimă unui războinic începe să pâlpâie. Astfel, Ești o persoană creativă și plină de șarm. Dacă te-ai născut în acesata perioadă te numești Hōngongoi.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul Maori - Here-turi-kōkā

Perioada iulie – august

Dacă te-ai născut în acesata perioadă ești în zodia Mori Here-turi-kōkā. Este o perioadă când natura începe să își revină la viață și la fel și focul din inimile oamenilor. Ești o persoană ambițioasă și plină de curaj.

Apus in Noua Zeelandă/ Foto Pixaby

Horoscopul Maori - Mahuru 

Perioada august – septembrie 

Pe Pământ este de acum mai multă căldură, iar vegetația începe să renască. Dacă te-ai născut în această zodie Maori, personalitatea ta este influențată de energia bine-făcătoare a începuturilor. Dacă te-ai născut în acesata perioadă te numești Mahuru.

Foto homepage: ChameleonsEye / Shutterstock.com

Citește mai departe >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri