Luna plină din Scorpion de pe 30 aprilie este despre renaștere, despre transformare, despre cum putem renunța ACUM la ceea ce nu mai servește scopului nostru, despre reîntoarcerea către rădăcinile noastre adevărate.

Toate lunile pline în Scorpion trezesc dorința de transformare, dar în această Lună plină nevoia este intensă și acum chiar putem schimba lucrurile”. Andrew Ifandis, Cosmos of Astrology

Luna plină a finalului de aprilie este una dintre cele mai frumoase, puternice și speciale luni ale acestui an mai ales că va avea loc pe 30 aprilie (ora noastră), la fix 2 săptămâni de la lună nouă de pe 16 aprilie, la 9 grade în semnul Scorpionului.

Popular, în lume mai este cunoscută și sub numele de “lună roz” sau “luna ou” sau “luna peste”. Ne putem imagina lesne că nu, luna nu se va colora în roz și nici nu se va transforma în ou sau peste :). Denumirea amerindiană de “lună roz” vine de la florile de brumarele (Phlox paniculată) care înfloresc în poiene în această perioadă, iar celelalte denumiri simbolizează viața, renașterea naturii la suprafață și în adâncurile marii, renașterea în general.

Foto: Unholy Vault Designs /Shutterstock

Scorpionul este cu siguranță un semn deosebit de interesant, plin de mistere și umbre, dar și aducător de schimbare și reînnoire. Este temut și admirat deopotrivă pentru puterea sa emoțională, interioară și chiar extrasenzorială. De aceea, această lună plină în Scorpion ne determină să ne uităm înăuntrul nostru și să vedem care sunt dorințele noastre cele mai profunde, să le conștientizăm.

Totodată, luna plină din Scorpion de pe 30 aprilie “aduce stabilitatea și siguranța necesare pentru a cristaliza anumite schimbări recente și le transformă în îmbunătățiri permanente. Este o lună plină bună pentru a lega noi parteneriate la nivel formal și legal”, spune astrologul Jamie Partridge pe astrology king. Mai mult, Luna plină în Scorpion ne conduce ego-urile către o altă dimensiune și ne provoacă să ne dezbrăcăm de ele, cunoscând și iubind autentic și sincer.

Nu, nu trebuie să ne temem de intensitatea emoțiilor cu care vine la pachet luna plină în Scorpion în perioada următoare. Forțele regeneratoare ale Scorpionului ne ajută să ne recăpătăm încrederea în noi înșine, să ne conectăm la noi înșine, să spunem tare și răspicat și oricum: “Uite-mă, așa sunt eu cu adevărat. Îmbrățișează-mă. Acceptă-mă. Iubește-mă. Așa cum sunt. Sau pleacă.”

Dar această energie a iubirii necondiționate față de sine, față de adevărul propriu, înseamnă mai mult decât repetarea unor afirmații de eliberare de ceea ce e nociv pentru tine sau de efectuarea de meditații și ritualuri de tăiere a corzilor energetice față de cineva anume. Ea presupune și acceptarea de sine, cu tot cu părțile din tine care te țin pe loc, și acțiune.

Luna plină din Scorpion de pe 30 aprilie este despre renaștere, despre transformare, despre cum putem renunța ACUM la ceea ce nu mai servește scopului nostru. Dar să nu credeți că oricum. Scorpionul este un semn tranșant și pentru el este totul său nimic. Prin urmare, eliberarea de ceva care nu îți mai servește poate fi ușor drastică, făcându-te să simți că nu mai există cale de întoarcere. Dar această eliberare de proprii demoni interiori și confruntarea propriilor frici vin la pachet și cu un mare dar de care avem atât de mare nevoie oricând: VINDECAREA, ancorarea ta într-un viitor mai bun, reîntoarcerea către rădăcinile tale adevărate.

Trebuie menționat și că efectele acestei luni pline vor fi resimțite cel mai intens de cei născuți la finalul lunii aprilie, iulie, octombrie sau ianuarie, cu precădere de semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Vărsător.

Această Lună plină în Scorpion are loc și pe fondul existenței lui Saturn retrograd în Scorpion și vine de aceea la pachet cu fragilitate emoțională și cu nevoia de siguranță personală. Se poate întâmpla să nu ne simțim suficient de buni, suficient de talentați, suficient de frumoși și de aceea încercam să ne demonstrăm nouă înșine că putem și suntem. Totodată, Saturn aduce determinare, curaj și reușita. Prezența lui Saturn în peisajul astral al unei luni pline în Scorpion aduce cu sine și tendința de a fi mai protector față de partenerul de viață, persoanele iubite și familie așa că familia și angajamentul față de ea vor fi în centrul preocupărilor tale în următoarele 2 săptămâni.

Citește continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri