30 Aprilie 2018 publicat în Horoscop 40 share-uri

Este perioada lor, a celor născuți în Zodia Taur. Ca să îi celebrăm, am realizat acest top al celor mai deosebite trăsături ale barbaților născuți în zodia Taur. Iată cum stiu ei să ne vrăjească iremediabil.

Zodia Taur: Iată10 motive să ieși la întâlnire cu un bărbat Taur

1. Bărbatul Taur iubește

Zodia Taur este cea mai pasională zodie a horoscopului. Nu va fi o întâmplare să auzi un Taur care va declara cu mâna pe inimă că… „Iubește să iubească.”  Ei sunt de-a dreptul fascinați de tot ceea ce emană iubirea și energia pozitivă în jurul lor, iar iubirea romantică e un fel de hrană spirituală pentru ei. În mod cert, o persoană din Zodia Taur nu își poate închipui o viată fară iubire.

2. Bărbatul Taur cunoaște arta flirtului pasional

Femeilor din ziua de azi le lipsesc acei bărbați care să știe să aprindă pasiunea prin flirt dar barbații din zodia Taur niciodată nu vor dezamăgi în acest sens. Își folosesc creativitatea și șarmul în absolut orice circumstanță, de aceea este o adevarată plăcere să te lași incitată de un barbat care stăpănește atât de bine arta flirtului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

3. Bărbatul Taur știe să flateze

Indrăgostiți de frumusețe, mânați de vraja Planetei Venus care îi patronează, acești oameni sunt capabili să observe în orice clipă frumusețea din jurul lor și în mod special pe cea din persoanele pe care le îndrăgesc. Alături de o persoană din Zodia Taur vei avea mereu parte de complimente și aprecieri armante.

Foto: Pexels

4. Bărbatul Taur nu o sa te lase baltă niciodată!

Una dintre trăsăturile definitorii ale persoanelor născute în zodia Taur este fidelitatea. Pentru ei, onoarea este ca o a doua natură. Nu este nimic mai valoros pentru ei decât a-și demonstra fidelitatea fata de persoanele pe care le iubesc. Un Taur nu te lasă baltă niciodată, știe să fie un sprijin și un confident, pentru că taurii nu tradează încrederea celor din jur; și-ar da și sufletul numai să știe că ești bine.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri