Luna septembrie 2017 aduce numeroase aspecte pozitive pentru noi toti. Va fi o etapa de transformare si de maturizare. Pentru multi dintre noi, septembrie 2017 va avea un impact important asupra carierei.

Horoscop septembrie 2017

Balanta

Persoanele din zodia Balantei au parte de o perioada spirituala, benefica pentru linistirea lor sufleteasca. Venus aduce multa senzualitate in vietile voastre, piperand in mod pozitiv relatiile de cuplu pe care le aveti. Din punct de vedere financiar va puteti baza pe ajutorul bine-venit al partenerului sau parteneri. Spiritualitatea va ajuta sa va mentineti de asemenea, sanatataea la cote optime.

Foto: Shutterstock

Scorpion

Socorpionii se vor concentra asupra carierei in septembrie 2017. Veti avea parte de oportunitati financiare care se vor ivi in mod neasteptat. Odata cu abundenta financiara, se deschid portiel abundentei afective. Va veti simti mai conectati si mai prezenti in relatiile voastre de iubire.

Sagetator

Persoanele din zodia Sagetator se vor concentra la randul lor asupra carierei in luna septembrie 2017. Cresterea voastra profesionala va fi uluitoare. Aceeasi energie se manifesta si in viata amoroasa, mai ales in ceea ce ii priveste pe sagetatorii singuri. Si la capitolul sanatate veti sta superb.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri