24 Martie 2017 publicat în Horoscop 200 share-uri

Luna cand ne-am nascut poate spune enorm de multe lucruri despre personalitatea noastra. A determina caracteristicile definitorii ale unei persoane in functie de luna cand s-a nascut reprezinta de asemenea o practica in numerologie.

Mai

Persoanele nascute in luna mai sunt nascute sub semnul energeitc al numarului 5. Esti o persoana foarte talentata care reuseste sa se exprime din punct de vedere artistic si poti face chiar cariera bazandu-te pe talentul tau.

Esti o persoana care pune mare pret pe relatia cu prietenii iar energia ta debordanta te duce mereu in situatii de socializare, unde iti place sa te afli in centrul atentiei si sa aduci buna-dispozitie celor din jur. Ai o vointa puternica care te ajuta sa iti indeplinesti cele mai marete idealuri. Nu esti persoana care sa se lase batuta si sa renunte. Esti o persoana frumoasa in interior si in exterior si esti constienta de acest farmec pe care il emani in jur.

Foto: Pexels

Iunie

Energia numarului 6 influenteaza viata celor nascuti in luna Iunie. Esti o persoana foarte romantica si sensibila. Ai o senzualitate care vrajeste, iubesti cu toata inima si plangi cu usurinta. Ai nevoie de timp petrecut in natura si in singuratate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Ai nevoie de stabilitate si iubire multa in viata ta. Iubirea iti da aripi si te fortifica. Reusesti sa iti faci prieteni cu usurinta si in acelasi timp sa te faci respectata oriunde.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri