24 Martie 2017 publicat în Horoscop 200 share-uri

Luna cand ne-am nascut poate spune enorm de multe lucruri despre personalitatea noastra. A determina caracteristicile definitorii ale unei persoane in functie de luna cand s-a nascut reprezinta de asemenea o practica in numerologie.

Martie

Daca te-ai nascut in luna martie, numarul tau si energia caracteristica tie este 3. Esti persoana care adesea se va afla la timpul potrivit si momentul potrivit. Este posibil ca destinul tau sa fie pus sub semnul faimei.
Ai o personalitate atractiva care magnetizeaza pe toti in jur. Iubesti pacea si serenitate. Ai o viziune idealista asupra lumii si te afecteaza nedreptatile.

Esti o persoana foarte sincera si cu un cod de conduita strict. Esti o persoana sensibila fata de nevoile celorlalti. Ai mereu idei marete pe care visezi sa le realizei; unele dintre acestea le duci spre indeplinire, iar altele se transforma in esec, dar asta nu te impiedica niciodata sa nu o iei de la capt. Idealismul tau este o valoroasa sursa de inspiratie pentru taoata lumea care te cunoaste.

Foto: Pexels

Aprilie

Daca te-ai nascut in aprilie esti influentata de numarul 4. Poate esti o persoana care este perceputa ca fiind incapatanata si impulsiva, dar acest lucru nu poate sa umbreasca numeroasele calitati pe care le ai: creativitatea debordanta, deschiderea emotionala pe care o manifesti fata de ceilalti si inteligenta de multe ori sclipitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Esti o persoana nascuta sub semnul succesului si reusitei. Ai o personalitate magnetica care te face sa fii inconjurata de multi prieteni buni care te inteleg si se simt intelesi de tine. Traiesti iubiri si relatii pasionale pe tot parcurusul vietii si adori tot ce e mai frumos pe lume, ceea ce implicit iti aduce multa bucurie in viata.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri