Eclipsa de luna din 10/11 februarie 2017 ne intereseaza din punct de vedere astrologic. Va fi un moment de magie si recalibrare la fortele noastre interioare.

Eclipsa de Luna prin penumbra din 10/11 februarie va fi vizibila din America, Europa, Africa si mare parte din Asia. Pentru iubitorii de astronomie, vestea buna este aceea ca eclipsa se va putea observa in intregime de pe teritoriul Romaniei in dimineata zilei de 11 februarie, maximul eclipsei avand loc la ora 2.45.

Astrologie: ECLIPSA DE LUNA din data 10/11 februarie 2017

Eclipsa de luna din 10/11 februarie 2017 ne intereseaza si din punct de vedere astrologic. Va fi un moment de magie si recalibrare la fortele noastre interioare.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa de luna din data 10/11 februarie va fi chiar magica si va influenta vietile noastre in moduri benefice. Sunt multe aspecte pozitive legate de aceasta eclipsa, cel mai important dintre acestea fiind faptul ca ne va ajuta sa ne conectam la fortele noastre interioare, ne va ajuta sa gasim energia de a crede in partile pozitive ale personalitatii noastre si de a investi cu mai multa dedicatie in visurile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Aceasta eclipsa de luna aflata in perfecta simetrie cu Saturn, dupa cum scrie astrologyking.com, va transforma talentele noastre in magie si va aduce rezultate practice si de asemenea realizari de durata.

Eclipsa de luna iarna/ Flickr: lens-flare.de

ECLIPSA DE LUNA: Cum ne influenteaza relatiile cu ceilalti?

Iata cum interpretam acest fenomen din punct de vedere astrologic: Ca orice luna plina si aceasta eclipsa va influenta relatiile noastre cu ceilalti. Calitatea emotiilor noastre si instinctele pe care le avem se intensifica in astfel de momente. Daca esti in contact cu nevoile tale si intentiile tale cat si cu ale celor apropiati tie, in momentul unei luni pline si mai mult decat atat in momentul unei eclipse de luna, ai posibilitatea de a observa anumite disfunctionalitati.

Aceasta eclipsa de luna te va ajuta sa iti recalibrezi sentimentele si sa te cureti de orice bagaj emotional negativ, care te tinea din drumul indeplinirii dorintelor tale. Influentele acestui fenomen vor fi foarte puternice si le vom simti pana in momentul eclipsei de luna din august 2017.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Pixabay

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri