Eclipsa de luna din 10/11 februarie 2017 ne intereseaza din punct de vedere astrologic. Va fi un moment de magie si recalibrare la fortele noastre interioare.

ECLIPSA DE LUNA din data 10/11 februarie 2017 – Momentul magiei

Eclipsa de luna din data de 10/11 februarie va fi localizata la 22°28′ in semnul Leului si in Constelatia Leu. Va fi un moment de intensificare a relatiilor noastre inter-personale importante – cele de cuplu, de familie, de prietenie sau colegialitate.

Jupiter in opozitie cu Uranus complica putin aceasta tematica importanta a vietii noastre, provocand mai mult nevoia noastra de individualitate.

Eclipsa de luna 10/11 februarie 2017: Suntem influentati in mod pozitiv

Totusi, cum spuneam, acest eveniment astrologic aduce mai degraba o energie magica si armonioasa in vietile noastre. Vom fi influentati in moduri pozitive in ceea ce priveste modul cum alegem sa ne purtam cu ceilalti, ne vom simti mai optimisti si energici. Aspectele vietilor noastre personale vor fi iluminate de noroc, optimism si energie pozitiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, ne vom simti mai generosi si vom primi la randul nostru favoruri. Sub influenta acestui eveniment astrologic putem de asemenea sa gasim mai usor solutii la probleme vechi.

In ziua eclipsei conecteaza-te imagnar la energia sa benefica si cere inspiratie, curaj si uuratate pentru viitortul tau apropiat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri