Arcanele destinului dupa cartea magilor egipteni!

Cartea "Misterele astrologiei Egiptului antic" este disponibila pe site-ul Libris.ro

In aceasta carte veti intalni reluarea unei vechi traditii de calculare a horoscopului tinand cont nu numai de pozitia zodiacului, ci si de forta intrinseca pe care se pare ca o degaja structura numelui. Se va folosi metoda cabalistica de transformare a literelor in simboluri cifrice, cifre cu care se vor corecta astfel aspectele figurilor cercurilor planetare, existente la naotere sau in diferite momente ale vietii.

Exista cercetari psihologice in zilele noastre care incearca sa demonstreze chiar o legatura intre eufonia numelui si tipul de psihologie al unui individ. Speculatiile mai pot viza si mediul familial si educational specifice unor nume, medii in care stim ca individul se formeaza. Putem lua in consideratie “terenul” genetic pe care acesta il mosteneste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Atragem atentia cititorului si asupra altui capitol din aceasta carte, Tarotul, acea “Carte de aur a magilor” in care veti observa ca lamele negre majore poseda trei tipuri de semnificatii referitoare la lumea Divina, Spirituala si Fizica (cu echivalentele lor: gandire, vointa, actiune).

Majoritatea dintre noi am vazut sau “ne am facut” un bioritm la calculator. Stim in consecinta ca cele trei cicluri (afectiv, fizic oi intelectual) au un aspect decalat, inregistrand valori diferite intr un moment anume.

Autor: Ely Star; Cartea a aparut la editura Orizonturi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri