Afla care sunt zodiile marcate de o energie puternica in planul iubirii, in noiembrie 2016. Sfarsitul toamnei incinge spiritele si aprinde flacara pasiunii dar si a conexiunilor valoroase in inimile voastre, daca va numarati printe nativii acestui Top 3.

Horoscop: Locul 2 - Scorpion

Luna noiembrie se anunta a fi una deosebita si pentru persoanele nascute in Zodia Scorpion, care vor traversa o perioada de crestere in fiecare aspect al vietii lor, dar cu precadere in iubire. Pana in data de 19 noiembrie, Venus iti este aliata si iti va da multa energie pe care vei vrea sa o investesti in relatia ta amoroasa.

Te vei simti senzuala, intelegatoare, incitanta si vei vrea sa reaprinzi flacara pasiunii in relatia ta de cuplu. In acest sens, planuieste momente deosebite pentru viata de cuplu in zilele de 1, 3 si 7 noiembrie.
De asemenea, in aceasta perioada mai esti incurajata sa te concentrezi mai mult asupra aspectelor tale emotionale, sa iti asculti mai cu atentie vocea inimii si sa dai frau liber sentimentelor tale puternice. In data de 25 noiembrie, viata ta amoroasa poate sa fie perturbata, insa te vei recalibra foarte repede pentru un sfarsit de luna dinamic si pasional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Persoanele singure din aceasta zodie se pot astepta la surprize placute. Vor petrece timp de calitate alaturi de persoane interesante. Este posibil ca gandurile sa iti fie incitante si sentimentul magic al indragostirii sa isi faca simtita prezenta in viata ta.

Citeste mai departe Top 3: Horoscopul Dragostei pentru luna noiembrie>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri