17 Octombrie 2016 publicat în Horoscop 854 share-uri

A sti sa daruiesti in dragoste este o calitate pe care o avem mai mult sau mai putin. Afla care sunt barbatii care au castigat detasat in acest top astrologic si cine sunt generosii si zgarcitii horoscopului european atunci cand vine vorba de a oferi in relatiile de dragoste:

EGOISTI IN DRAGOSTE

Barbatul Gemeni

Cuceritor din fire si, aparent, dornic sa te iubeasca cu toate puterile si posibilitatile sale, barbatul Gemeni intampina anumite dificultati atunci cand vine vorba de a-si mentine sentimentele pe perioada indelungata. Farmecul personal este indiscutabil. La fel si abilitatea sa de a te face sa crezi in el si in posibilitatea de a fi fericita alaturi de el. Dar barbatul Gemeni are tendinta de a se iubi pe el mai ales si de a opta pentru generozitatea fata de propria persoana, chiar si in relatiile sale de dragoste.

Foto: Tinxi / Shutterstock

Odata ce ii sunt satisfacute nevoile si dorintele, urmeaza a fi indeplinite si dorintele partenerei sale. Barbatul Gemeni se lasa entuziasmat de placeri trecatoare, de aventuri, are perioade cand pare ca te iubeste din tot sufletul sau si ca este cel mai minunat iubit si perioade cand se retrage in carapacea sa emotionala si nu mai ofera nimic. Barbatul Gemeni este capricios, mofturos si nu stie sa isi gestioneze prea bine sentimentele, cu atat mai putin pe ale femeii de langa el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este un barbat hotarat, sigur pe el, stiind care ii sunt asteptarile de la o relatie de dragoste, dar si de la partenera sa. Este in schimb exigent si critic si cere mult de la persoana pe care o are langa el, uneori obosind cu pretentiile. In contradictie cu ceea ce cere de la partenera, barbatul Berbec se lasa de multe ori dominat de orgoliu si ego, ceea ce il face sa fie egoist in dragoste.

Desi isi copleseste ocazional partenera cu diferite atentii si o face sa se simta cea mai frumoasa si apreciata femeie din lume, Berbecul isi impune de multe ori el singur limite in modul in care isi manifesta iubirea. Atunci cand simte ca a oferit prea mult emotional, isi pondereaza manifestarile. Barbatul Berbec traieste intr-o lume a patriarhatului in care barbatul se afla pe o treapta superioara femeii si in consecinta relatia sa va pleca de la poziti de inegalitate. De aceea, Berbecul se va astepta ca intotdeauna Ea sa fie cea care daruieste mai mult decat El.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Scorpion

Nu spune nimeni ca barbatul Scorpion nu iubeste… doar ca o face intr-un mod mai egoist, care lasa loc de imbunatatire. Cu un caracter inflacarat si pasional, inteligent si fermecator, nu este deloc greu sa te lasi prada farmecului unui barbat Scorpion. Barbatul Scorpion cucereste si fascineaza prin spiritul sau indraznet, prin personalitatea sa puternica, prin replicile sale directe si taioase. Pare ca este un barbat care stie ce face si spune. Dar in acelasi timp, barbatul Scorpion este extrem de gelos si are si tendinta de a fi usor brutal. Este nervos din fire si tafnos cand lucrurile nu ii ies asa cum si-ar dori el.

In dragoste, barbatul Scorpion este acuzat de multe ori ca ofera prea putin si ca nu stie sa daruiasca dragoste. Centrat asupra propriei persoane, Scorpionul de multe ori isi impune personalitatea asupra persoanei de langa el. Nu se lasa pana cand nu obtine ce isi doreste de la partenera de viata. Uneori, partenera de langa el se poate simti neinteleasa, neapreciata, poate chiar usor manipulata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri