Care sunt cele 5 zodii asupra carora energia astrala a lunii octombrie isi lasa cel mai mult amprenta? Urmeaza o perioada prolifica si generoasa pentru toate zodiile, insa viata urmatoarelor zodii este influentata cel mai mult de planete in urmatoarele 29 de zile:

Taur

Zodia Taurului este una din zodiile horoscopului care beneficiaza cel mai mult in luna octombrie de energia iubirii. Venus este planeta care tranziteaza casa relatiilor a Taurului pana pe 18 octombrie, aducand cu sine oportunitati de a-ti echilibra relatia cu partenerului de viata si de a te armoniza la energia celor din jur. Ceea ce simti nu sunt doar niste sentimente banale, ci sunt sentimente de dragoste autentica, de implinire abundenta.

Deoarece casa dragostei este foarte puternic aspectata pentru zodia Taurului in luna octombrie, nativii single au sanse grozave de a-si intalni sufletul pereche. Multe casatorii, logodne sau planuri de viitor se stabilesc pentru Taur in aceasta perioada. Nivelul tau de energie este foarte inalt si de aceea ar fi bine sa profiti de acest avant vibrational pentru a-ti antrena mintea si trupul prin diverse exercitii. De asemenea, o conjunctie prielnica in casa carierei, in care este implicata si Venus, se asigura ca vei avea parte de o imbunatatire a statutului tau pe plan social si profesional, unde performantele tale vor fi vizibile si apreciate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac

Octombrie aduce schimbari importante pentru zodia Rac si va trebui sa le tii piept, draga Rac. Energia predominanta a lunii octombrie este pentru Rac energia transformarii. Vrand, nevrand, va trebuie sa te adaptezi (readaptezi) la conditii si circumstante noi, care pot avea in vedere unul din membrii familiei tale. De asemenea, este foarte probabil sa te muti chiar tu, poate chiar intr-un alt oras sau alaturi de partenerul de viata. Cu planeta Venus, planeta dragostei, prezenta in casa dragostei si a sexualitatii pana la jumatatea lunii, putem spune ca viata amoroasa este una cat se poate de placuta si infloritoare.

Implinirea ta pe plan personal si sentimentul de fericire te fac sa faci fata cu naturalete si mai multa usurinta schimbarile care se intrevad in viata ta. Au parte de noroc acei nativi Rac care se aflau in cautarea unui nou job care sa le puna in evidenta abilitatile, dar care sa ii implineasca si financiar. Poti obtine rezultatele dorite in domeniile creative. De asemenea, daca ai de gand sa iti indeplinesti un vis precum achizitionarea unui apartament, este bine de stiut ca vei avea parte de ajutorul familiei si al partenerului de viata. Ultima saptamana a lunii este deosebit de norocoasa pentru nativii Rac single care se afla in cautarea dragostea adevarate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri