Care sunt cele 5 zodii asupra carora energia astrala a lunii octombrie isi lasa cel mai mult amprenta? Urmeaza o perioada prolifica si generoasa pentru toate zodiile, insa viata urmatoarelor zodii este influentata cel mai mult de planete in urmatoarele 29 de zile:

Varsator

Octombrie are o energie magica pentru tine, draga Varsator, si este ca si cum abia acum s-ar fi reintors acasa dupa o lunga perioada. Dupa o buna perioada de timp in care lucrurile nu ti-au iesit chiar cum ti-ai dorit, iata ca energia vibranta a lunii octombrie se asigura ca toate visurile tale vor deveni realitate. Sufletul tau se simte din nou tanar, revigorat, cu dragoste de aventura, de calatorii, de dragoste, de povesti si de frumos.

Trei planete actioneaza laolalta: Jupiter, Soarele si Mercur, facand totul posibil si scotand in evidenta calitatile tale. Octombrie este timpul potrivit ca sa excelezi pe plan profesional si sa te bucuri de recompense financiare substantiale. Dragostea survine pentru nativii Varsator single prin intermediul intalnirilor sociale si al calatoriilor sau chiar la locul de munca.

Balanta

Octombrie se anunta a fi o luna minunata pentru nativii din Balanta. Este adevarat ca esti extrem de sensibila la energia acestei luni, insa aceasta energie este una pozitiva si te ajuta sa restructurezi acele aspecte ale vietii tale care nu mai functionau corespunzator. Iertarea, compasiunea si toleranta sunt cuvintele cheie ale acestei luni, iar energia lor te va ajuta sa iti vindeci si sa iti regenerezi viata intr-un mod armonios. Ai parte nu doar de compania prietenilor apropiati si a celor dragi, dar si de iubirea neconditionata a partenerului de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

De asemenea, este important sa mentionam ca partenerul tau este dispus sa te sprijine in planurile si ideile tale de viitor. Vei observa schimbari benefice in partenerul tau de viata, dar si dorinta de a face ca lucrurile sa mearga bine intre voi. Eforturile sale sunt consolidate totodata de gesturi de tandrete si de sustinere. In plus, energia lunii octombrie ii ajuta pe nativii Balanta sa exceleze in domenii in care predomina cifrele, cuvintele, ideile sau chiar faptele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri