13 Septembrie 2016 publicat în Horoscop 1 share-uri

Jupiter, una dintre cele mai benefice planete, mai este cunoscuta si ca Planeta Norocului. Odata la 12 ani, Jupiter 'paseste' in Zodia Balantei.

Asa incat, in data de 9 septembrie, Jupiter a intrat in Zodia Balantei, pentru prima data dupa 12 ani, ceea ce inseamna o importanta schimbare la nivel energetic, o schimbare care ne influenteaza pe fiecare dintre noi. Jupiter va sta in Balanta pana in data de 10 octombrie 2017 si ne va ajuta sa ne reechilibram vietile si iubirea. Jupiter este cea mai mare planeta din Zodiac iar energia sa aduce expansiune, abundenta si noroc.

Jupiter binecuvanteaza vibratia Balantei si toate relatiile noastre

Este important sa intelegem ca toti vom fi influentati de energia Balantei in aceasta perioada; fiecare in modul sau unic. Iar aceest tranzit inseamna un semn bun pentru fiecare.

Balanta guverneaza parteneriatele; va fi o perioada foarte buna pentru iubire. Totusi, atunci cand ne lasam purtati de aceasta energie, este important sa nu uitam ca cea mai importanta relatie pe care o avem este cea cu noi insine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Foto: Shutterstock/ Orion art

Iubeste-te asa cum esti, accepta-te asa cum esti, fii acolo pentru tine, caci este esential in aceasta perioada cand putem culege roadele lui Jupiter aflat in semnul Balantei. Este un moment benefic pentru noi, cand vechile sabloane de gandire nesanatoase si gandirea limitativa nu vor mai functiona. Este timpul sa ingrijim si sa iubim fiecare particica din noi insine; nu mai avem scuze, nu mai avem motive pentru asprime si auto-critica.

Zilele acestea vom trai abia inceputul acestei calatorii de un an pe care Jupiter o face in Zodia Balantei si este bine sa stim ca ne confruntam cu vibratia unui nou inceput

Tot ce avem nevoie pentru aceasta perioada este intentia de a iubi pur si de a face bine, noua insine in primul rand, cat si celorlalti. Urmatorul ciclu de un an al lui Jupiter ne va influenta relatiile intime in moduri profunde si pozitive si este bine sa ne pregatim spiritual pentru acceptarea acestui bine in vietile noastre.

Daca te-ai nascut sub semnul Balantei, anul urmator va fi unul incitant pentru tine, intr-un mod cu totul si cu totul special. Dar pentru fiecare dintre noi acesta „mutare” va avea un impact major.

Foloseste-te de energia lui Jupiter in Balanta pentru a te iubi pe tine insuti si astfel vei castiga iubirea si aprecierea celor din jur.

Iti recomandam si:

ASTROLOGIE: Descopera plantele lui Jupiter si ENERGIA NOROCULUI din viata ta!

Horoscopul lui Jupiter, Marele Benefic: Top 3 zodii cu noroc la bani si in cariera in septembrie 2016


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri