17 August 2016 publicat în Horoscop 18 share-uri

Nu sunt ei cei mai romantici, nu sunt nici cei mai senzuali... dar iti pun inima pe jar intr-un mod mult mai sanatos. Sunt barbatii pe care te poti baza, sunt barbatii care stiu ce inseamna sa se tina de cuvant si cat de mult conteaza autenticitatea si sinceritatea intr-o relatie. Acesti sunt cei mai de incredere barbate ai Horoscopului European.

1. Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara este cunoscut pentru devotiunea lui, odata ce si-a gasit jumatatea. Sunt persoane verticale si clare. Isi respecta cuvantul, nu te fac sa astepti, sunt atenti la nevoile celor de langa ei si se dedica fara reserve pentru a cladi stabilitate alaturi de persoana pe care o iubesc.

Foto: Shutterstoxk/ Nadino

Nu se dau in laturi in fata provocarilor, nu dau bir cu fugitii asa usor si cu certitudine, pe ei te poti baza! Sunt un sprijin din toate punctele de vedere. Pragmatismul lor ajuta in cladirea unui camin de success, in timp ce inteligenta lor emotionala ii face capabili de a oferi sprijin sentimental, ceea ce e mai putin intalnit in cazul barbatilor. Aceasta combinatie ii face pe barbatii Fecioara irezistibili in fata oricarei femei care isi doreste sa fie fericita si linistita in relatia ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri