Descopera care sunt zodiile care beneficiaza la nivelul cel mai inalt de binecuvantarea astrelor in dragoste pentru urmatoarele 30 de zile:

August (Gustar) 2016 este o luna speciala din punct de vedere astral, cu evenimente astrologice ce favorizeaza sectorul dragostei indeosebi. Descopera care sunt zodiile care beneficiaza la nivelul cel mai inalt de binecuvantarea astrelor in ceea ce priveste aspectul dragostei:

1. Berbec

Incepand cu data de 2 august, Luna Noua din sectorul dragostei al Berbecului aduce vesti excelente in dragoste pentru nativii Berbec. Evenimentul astral este de bun augur pentru viata sentimentala a Berbecului astfel incat inima acestei zodii se deschide posibilitatilor de a-si cunoaste dragostea adevarata in urmatoarele zile. Incearca-ti norocul si acorda sanse daca te simti puternic atrasa de cineva. Relatiile incheiate in aceasta perioada evolueaza fulgerator catre un deznodamant fericit, la oficiul starii civile.

De asemenea, nativii Berbec implicati intr-o relatie stabila se bucura de momente pasionale si romantice in doi, condimentate des de momente de amuzament si distractie. Daca implicati si membrii ai familiei in activitatile voastre recreative, distractia va fi cu atat mai mare. Incepand cu jumatatea lunii, aveti in vederea schimbarea stilului de viata. Amandoi vreti sa va imbunatati starea de sanatate si faceti mici modificari in alimentatie si sport, dar care va aduc beneficii enorme pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

2. Taur

Pe cat de nonconformista si provocatoare se anunta a fi luna august pentru nativii Taur, pe atat de frumoasa si plina se vrea a fi. Cu trei planete plasate chiar in casa erotismului a Taurului: Jupiter, Mercur si Venus, urmatoarele 30 de zile sunt perfecte pentru a te indragosti, pentru a-ti reconsolida sentimentele fata de partener, pentru a aduce spiritul aventurii si ludicul in relatia ta de dragoste.

De asemenea, Venus va intra in casa a V-a a Romantismului si a Placerii si va ramane aici pana la sfarsitul lunii. Devine mai usor ca niciodata pentru Taur sa isi exprime liber nu doar sentimentele, dar si sexualitatea. Prin urmare, vei petrece timp de calitate alaturi de persoana iubita, veti reusi sa va rezolvati micile neintelegeri si sa puneti in joc gesturi de afectiune si tandrete care il vor impresiona pe celalalt. Planificati vacante superbe in doi sau intalniri romantice prin care intentionati sa va reinnoiti relatia. Nativii Taur single isi gasesc pe cineva care nu doar le castiga inima din start, dar in care isi pun si toata increderea.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Foto homepage: idiz / Shutterstock.com

Foto int: kuleczka / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri