Descopera care sunt zodiile care beneficiaza la nivelul cel mai inalt de binecuvantarea astrelor in dragoste pentru urmatoarele 30 de zile:

3. Varsator

Soarele straluceste si la propriu, si la figurat in viata ta amoroasa, draga Varsator. Aceasta influenta planeta plasata strategic in casa cuplului iti va influenta in bine relatia cu persoana iubita si o va plasa in centrul gandurilor si a preocuparilor tale. Incepand cu data de 2 august, putem chiar vorbi de noi inceputuri in relatii vechi de dragoste. Chiar daca eclipsa de luna din august va aduce in centrul atentiei anumite vulnerabilitati ale relatiei voastre, reusiti sa le depasiti si va asumati niste angajamente mai serioase precum casatoria.

Luna plina din semnul Varsatorului de pe 18 august te face sa fii mai perceptiva din punct de vedere emotional si sa comunici mai deschis cu partenerul de viata. La randul sau, partenerul de viata este mai vocal ca niciodata in exprimarea sentimentelor sale pentru tine si isi va revarsa afectiunea asupra ta. In plus, partenerul de viata te va sprijini mai mult in proiectele tale, ajutandu-te financiar sa iti indeplinesti visurile. Persoanele de sex feminin care aveau in vedere o sarcina hotarasc ca acum este momentul potrivit. Nativii single au sanse mari sa isi gaseasca sufletul pereche in vacanta, pe meleaguri indepartate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri