24 August 2015 publicat în Horoscop 308 share-uri

Trage un ravas care se potriveste zodiei tale si lasa-te surprins de ceea ce ce doreste sa iti transmita universul prin intermediul mesajului respectiv. Astfel, vei sti in avans la ce sa te astepti din partea destinului.

Leu

Ravas: De data aceasta, lasa si pe maine tot ceea ce poti face astazi. Iubeste-te mai mult si nu te mai suprasolicita. Ai muncit mult in ultima vreme si meriti un concediu prelungit. Universul iti transmite ca este momentul sa te relaxezi, sa te detasezi, sa te rasfeti si sa te bucuri de roadele muncii tale.

Fecioara

Foto: Africa Studio / Shutterstock

Ravas: Te asteapta o lunga si frumoasa calatorie in curand. Destinul te va aduce fata in fata cu oameni interesanti, amintiri superbe si experiente pe care nu le vei uita niciodata. Ia-ti in bagaj si inima caci intalnirea ta s-ar putea sa fie chiar cu dragostea.

Balanta

Ravas: Ti se cere sa faci anumite lucruri pentru prieteni, insa fa-o cu drag si din suflet. Va merita efortul. Ghideaza-i cu sfaturi bune si obiective. Prin intermediul recunostintei vei primi inzecit la un moment dat binele pe care l-ai facut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

Ravas: Acasa este acolo unde iti este inima. Daca iti este dor de o persoana draga, fa pasi pentru a o revedea cat mai curand. O terapie mai buna decat imbratisarea persoanei iubite nu exista. In plus, aceasta revedere poate veni la pachet cu anumite schimbari bune in destinul tau. Alina-ti dorul atunci cand inima iti cere caci uneori stie mai bine decat tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri