26 August 2015 publicat în Horoscop 1715 share-uri

Fiecarui semn zodiacal ii corespund alte 6 semne compatibile pentru relatii, casatorii, prietenii si colaborari. Iata care sunt cele 6 compatibilitati pentru fiecare zodie:

Berbec, Top 6 Compatibilitati

Berbec cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator

Berbecul si Varsatorul fac un cuplu ideal datorita compatibilitatii intelectuale care ii caracterizeaza si datorita energiei debordante ce ii caracterizeaza pe ambii. Din acelasi motiv, o persoana din zodia Berbec s-ar simti la fel de natural si in compania cuiva dIn acelasi semn, sau din Zodia Gemeni, Acestea fiind primele 3 locuri ale compatibilitatii.

Foto Shutterstock/ Photosani

Foto homepage: Shutterstock/ Photosani

Taur, Top 6 Compatibilitati

Taur cu: Rac, Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

Zodia Rac este pe primul loc in ceea ce ii priveste pe Tauri, pentru ca aceste doua zodii prezinta o compatibilitate maxima in ceea ce priveste dorinta de stabilitate si conmfort. Dar si urmatoarele zodii, Capricorn si Pesti sunt ideale pentru Taur, prezentand o compatibilitate unica in materie de aspiratii sufletesti si intelect. In astfel de relatii, Taurul se simte cel mai autentic si implinit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Gemeni, Top 6 Compatibilitati

Gemeni cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator

Cei din Zodia Gemeni fac o relatie incredibila cu persoanele din Zodia Varsator. Sunt imaginativi, sunt plini de curaj impreuna si stiu ca nimic nu ii poate opri. Sunt compatibili din punct de vedere intelectual si ca stil de viata.

Rac, Top 6 Compatibilitati

Rac cu: Rac, Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

O persoana din Zodia Rac va face iun cuplu excelent cu o persoana din aceeasi zodie, pentru ca sensibilitatea lor este unica; si-ar gasi cu usurinta confort si intelegerea de care au nevoie, unul langa celalalt. Totusi, nici Capricornii sau Pestii nu sunt parteneri de lepadat. Din contra, Racii se vor potrivi emotional si intelectual si cu aceste zodii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri