26 August 2015 publicat în Horoscop 1715 share-uri

Fiecarui semn zodiacal ii corespund alte 6 semne compatibile pentru relatii, casatorii, prietenii si colaborari. Iata care sunt cele 6 compatibilitati pentru fiecare zodie:

Leu, Top 6 Compatibilitati

Leu cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator

Leii se potrivesc in mod exceptional cu persoanele din Zodia Varsator, datorita dinamismului lor inflacarat si increderii de sine de care dau dovada. Au idei marete impreuna si stiu ca orice proiecteaza pot indeplini. Din aceleasi motive, datorita compatibilitatii de dinamism si creativitate, Leii se potrivesc foarte bine si cu Zodia Berbec si Gemeni.

Fecioara, Top 6 Compatibilitati

Fecioara cu: Rac, Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

Sensibile si autentice, fecioarele fac relatii stralucite cu persoanele din Zodia Rac care sunt foarte emotionale si intelegatoare. In aceklasi timp, o Fecioara se potriveste foarte bine si cu pragmatismul dar si sensibilitatea creativa a Capricornilor dar si cu cei din Zodia Pesti, tot datorita capacitatii lor de a empatiza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Balanta, Top 6 Compatibilitati

Balanta cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator

Persoanele din Zodia Balanta fac un cuplu pasional cu persoanele din zodia Varsator. Relatia este dinamica si plina de foc. O persoana din Varsator nu va plictisi niciodata mofturoasa Balanta. Balantele fac un cuplu frumos si alaturi de Gemeni si Lei.

Scorpion, Top 6 Compatibilitati

Scorpion cu: Rac, Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

Persoanele din Zodia Scorpion cauta multa sensibilitate in jurul lor si de aceea se vor simti minunat in compania celor din Zodia Rac fie ca vorbim despre relatii romantice sau doar prietenie. Scorpionii fac relatii bune si cu cei din Capricorn sau Pesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri