Tema Noii Luni in Leu din luna august este: familia, gasirea resurselor interioare si mai multa eficienta.

Luna Noua- 14 august 2015

Soarele, Mercur, Venus, Marte si Jupiter in ZODIA LEU

Soarele, Mercur, Venus, Marte si Jupiter vor trece prin semnul lui Leu in aceasta luna, aducand forta schimbarilor benefice si dezvoltarii. Iar daca esti gata pentru schimbari dramatice in viata ta, climatul astrologic de luna aceasta iti este favorabil, sprijinindu-te din toate punctele de vedere.

Luna august este deosebit de benefica pentru cei nascuti in Zodia Leu si pentru cei nascuti in Varsator. Cu Venus retrograd, suntem cu toii provocati sa ne gandim la ceea ce este cu adevarat important in vietile noastre.

Sursa: giphy.com

Foto homepage: Shutterstock

Persoanele care au prezente puternice ale lui Taur, Scorpion sau Varsator in harta lor astrologica (Soarele sau Luna in aceste semne), se pot astepta la o reuniune neasteptata sau o vizita din partea unui fost iubit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Luna Noua in Leu, din data de 14 august va aduce cu sine semne ale schimbarii. Este un moment cand toata lumea primeste provocarea reinventarii. Ai incredere sa descoperi lumi neexplorate, indrazneste sa faci pentru prima data ceva nou, spre propria-ti evolutie. Daca vrei sa aduci o schimbare in viata ta, acum este momentul. Aceasta Luna Noua iti ofera sprijinul.

Luna Noua in Leu este despre Familie

Aceasta luna noua aduce cu sine energie pozitiva si in relatiile cu cei apropiati. Este un moment cand trebuie sa ai incredere in tine insuti si in cei pe care ii iubesti. Daca ai avut momente mai grele in ultimele luni, aceasta luna noua este un moment cand lucrurile se pot aranja inspre o directie favorabila. Indrazneste sa ceri ajutorul si consilierea celor apropiati.

Sursa: giphy.com

Luna august este foarte importanta din punct de vedere astrologic. In data de 30 august ne vom intalni si cu o Super Luna care va trece prin semnul visitor al Pestilor. Va fi un moment cand ne vom imbarca intr-o calatorie spirituala. Aceasta Superluna va fi invitatia noastra la visare si descoperirea potentialului interior nemarginit.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Iti recomandam si:

Horoscop: Top 3 cele mai INCAPATANATE zodii

Horoscopul AUREI ASTRALE: Ce culoare are aura ta?

Puterea pietrelor pretioase: HOROSCOPUL gemelor. Afla ce piatra pretioasa este a ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri