31 Iulie 2015 publicat în Horoscop 2041 share-uri

Descopera care sunt cele mai incapatanate 3 zodii ale horoscopului!

Poate ca fiecare nativ al zodiacului are o doza mai mica sau mai mare de incapatanare, insa sunt unii dintre ei care se detaseaza lejer de restul zodiilor.

Incapatanarea este adesea perceputa precum un lucru nu tocmai benefic si destul de pueril, insa unele situatii parca ar avea nevoie de un pic de indaratnicie din partea noastra.

Haideti sa descoperim impreuna care sunt cele mai incapatanate zodii si cum reusesc sa controleze acest lucru.

foto: zodiac, shutterstock

Berbec

Cu siguranta era de la sine inteles faptul ca berbecii vor fi primii in acest top al celor mai incapatanate zodii.

Pot parea la prima vedere indiferenti, reci si distanti, insa cand momentul este oportun, berbecii isi arata adevarata identitate si incapatanarea acapareaza toate celelalte atribute. Desigur ca sunt oameni intelienti cu abilitati extraordinare, sunt comunicativi si foarte muncitori, insa daca li se pune pata pe ceva nici ca mai exista cale de intoarcere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Incapatanarea berbecului asociata cu un orgoliu dus la extrem si cu o ambitie enorma ajung cateodata sa scoata la iveala o indaratnicie destul de pronuntata ce nu il pune in ce mai buna ipostaza pe nativ. Este posibil sa piarda adesea din cauza incapatanarii excesive, insa indiferent de ce se intampla, el merge intotdeauna mai departe pe drumul lui.

Gemeni

La prima vedere nu s-ar spune vreodata ca geamanul poate fi incapatanat din cale-afara.

Nativul gemeni este unul dintre cei mai sociabili nativi si unul dintre cei mai comunicativi. Ii place sa fie inconjurat mereu de oameni dragi, sa vorbeasca extrem de mult, sa afle toate lucrurile noi din jurul lui si sa fie la curent cu orice barfa. Traieste pentru a stii totul si nu se lasa pana cand lucrurile nu se intampla asa cun vrea el.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri