31 Iulie 2015 publicat în Horoscop 2041 share-uri

Descopera care sunt cele mai incapatanate 3 zodii ale horoscopului!

Incapatanarea lui vine din anumite neimpliniri. Cu siguranta este un om inteligent si stie ca acest atribut nu ii aduce nimic bun, insa aluatul nu poate fi schimbat, iar incapatanarea este in ADN-ul nativului inca din clipa nasterii. In unele situatii incapatanarea lui il va ajuta sa demonstreze ca are mai mereu dreptate in ceea ce spune, dar cei din jur nu percep acest lucru ca fiind unul benefic.

Scorpion

Incapatanarea nativului scorpion vine din hotararea cu care isi desfasoara orice activitate din viata de zi cu zi.

Nu avea cum sa lipseasca din acest top nativul scorpion. Este o pesonalitate aparte si cu siguranta se remarca in cercul de prieteni pentru ca este o persoana zgomotoasa de cele mai multe ori si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Se simte cel mai bine in compania prietenilor apropiati si incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este o persoana hotarata, incapatanata si foarte ambitioasa. Uneori incapatanarea scorpionului este usor infantila, insa in momentul in care realizeaza acest lucru stie cum sa repare raul facut si compenseaza deciziile luate in pripa. Totusi, incapatanarea nativului scorpion are si cateva laturi bune pe care acesta le foloseste atunci cand stie ca nu are o alta alternativa mai buna.

foto prima pagina: zodiac, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri