HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Sagetator

Foto: Zodia Sagetator, Shutterstock

2016 va fi anul in care vei obtine jobul pe care il doresti sau marirea de salariu pe care o sperai inca de la inceputul lui 2015. Trebuie doar sa nu iti pierzi puterea de munca, entuziasmul si vitalitatea. Multe din proiectele tale initiate in 2015 vor cunoaste o dezvoltare accentuata in 2016 si se vor sta sub semnul prosperitatii. Noi propuneri de afaceri iti pot aduce castigaturi semnificative pe viitor. P

rimele trei luni ale anului aduc cu ele calatorii inopinate, foarte probabil in tara de origine, pentru a rezolva diverse chestiuni practice sau care tin de acte. In ceea ce priveste sanatatea, starea ta de sanatate va fi una excelenta. Ingrijorarea vine insa prin prisma partenerului de viata. Faptul ca acesta se confrunta cu o problema de sanatate care ar necesita o interventie te preocupa si te consuma. Cu putin noroc insa, totul va fi cat se poate de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Venus joaca un rol important in destinul nativilor Sagetator single, mai ales in al doilea semestru al anului astrologic. Pregatiti terenul pentru sentimente foarte intense si puternice pentru o persoana care va va da lumea peste cap.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri