HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Scorpion

Foto: Simbol Scorpion, Shutterstock

Financiar vorbind, i-a mers destul de bine Scorpionului in ultimii ani. 2016 este un an moderat din acest punct de vedere. Va trebui sa iti planifici bugetul mai atent si sa faci unele economii, dar per ansamblu se anunta a fi un an fructuos. Venituri suplimentare pot veni si din alte planuri, din proiectele in care ai investit in urma cu ceva timp. Echilibrul este adus insa de castigurile partenerului de viata despre care putem spune ca vor fi chiar spectaculoase in 2016.

Pe langa toate acestea, determinarea, ambitia si munca ta permanenta vor face astfel incat situatia ta financiara sa devina una infloritoare in 2016. Vei reusi sa iti rasfeti copiii cu cadouri semnificative precum o calatorie in strainatate sau o bicicleta mult visata. La fel de important este si sa petreci timp de calitate in sanul familiei. Viata domestica se va desfasura fara incidente daca vei incerca sa nu mai domini si sa il lasi si pe celalalt sa isi exprime punctul de vedere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe de alta parte, iti recomandam sa fii atent si la nevoile persoanei iubite. Chiar daca au unele ezitari, la finele anului nativii single se declara pregatiti sa faca pasul cel mare si sa-si uneasca destinele cu o persoana cunoscuta in acest an. Daca te vezi imbatranind frumos alaturi de ea, de ce nu?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri