HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Balanta

Foto: Zodia Balanta @Shutterstock

Comparativ cu 2015, 2016 este ca si cum ai reveni in sfarsit acasa dupa o lunga calatorie. Lucrurile se asaza strategic in favoarea ta, iar relatiile cu cei din jur se imbunatatesc simtitor. Ai de partea ta energia benefica a astrelor, iar acest lucru te ajuta in a duce la bun sfarsit lucruri pe care ti le doreai de mult timp. Daca iti doreai independenta financiara sau sa te muti intr-o alta locuinta doar cu partenerul de viata, acest lucru devine cat se poate de posibil.

Pe de alta parte, Uranus are pregatite pentru tine o serie de surprize placute si iti va influenta casa a 11-a a Norocului. Aspectul social va fi pus in prim plan in 2016 si te vei trezi lucrand cot la cot sau implicandu-te in diverse activitati/ organizatii/ intalniri cu persoane cu care impartasesti diverse interese si hobby-uri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pe plan sentimental, 2016 este o perioada buna pentru marea majoritate a Balantelor. Relatia cu persoana iubita este infloritoare si traverseaza o etapa a armoniei si a afectiunii. Persoana iubita te va lua prin surprindere cu mici gesturi care iti vor demonstra sentimentele sale. Arata-i ca apreciezi ceea ce face pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri