HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Fecioara

Foto: Simbol astrologic Fecioara, Shutterstock

Ceea ce parea imposibil in 2015 devine realizabil in 2016 pentru nativii Fecioara. In prima parte a anului 2016, ai de partea ta 3 astri puternici: Jupiter, Uranus si Saturn astfel incat daca te aflai in cautarea apartamentului sau a locuintei ideale, avem vesti bune pentru tine: vei reusi sa obtii casa visurilor tale. Cu toate acestea, este posibil ca Saturn sa iti aduca anumite dificultati in relatia cu parintii si rudele tale. Chiar daca incerci sa faci pe toata lumea fericita, uneori acest lucru nu este posibil in totalitate. Incearca sa nu pui la suflet si nici sa nu te consumi. Lasa cat poti de la tine si mergi mai departe.

A doua jumatate a anului este mai benefica din acest punct de vedere si relatiile tale cu cei dragi se vor imbunatati fara a fi nevoie de mari compromisuri sau demersuri dramatice de impacare. 2016 favorizeaza iniative majore si schimbari drastice in mai toate nivelurile vietii tale. Vei fi nevoit sa iti restructurezi prioritatile si pe tine insuti. Si de ce nu daca la urma urmei totul este inspre binele tau?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri