HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Leu

Foto: Zodia Leu, Shutterstock

2016 este un an frumos si interesant pentru nativul Leu, oferindu-i acestuia oportunitati fantastice pentru a-si demonstra talentele si a se bucura de aprecierea celorlalti. Legea Abundentei functioneaza intens pentru Leu in noul an. Creativitatea acestuia, optimismul si ideile inovatoare il aduc aproape de implinirea visurilor sale.

A-ti exprima individualitatea devine in acest an o maniera in care poti scapa de inhibitiile si de fricile tale. Este adevarat ca iti vor creste si responsabilitatile, insa tot ceea ce trebuie sa faci este sa te lasi purtat de val incercand in acelasi timp sa iti stabilesti un plan de prioritati si de actiune. Totodata, in acest an vei investi financiar si in renovarea locuintei. Urmaresti sa ii faci fericiti pe cei din familia ta si sa le creezi un spatiu mai frumos si mai comod in care sa locuiasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Totodata, prin intermediul afacerilor si al serviciului, vor aparea oportunitati pentru a calatori in strainatate. Asigura-te insa ca pe lista ta de planuri va fi si o calatorie cu persoana iubita. O vacanta de relaxare cu familia si partenerul de viata vor fi binevenite mai ales in ultima parte a anului. Relaxati-va, bucurati-va de locuri, de dragoste si unul de celalalt. Viata nu inseamna doar munca, ci trairea de clipe minunate si magice in compania celor dragi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri