HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Rac

Foto: Simbol Zodie Rac, Shutterstock

2016 va fi pentru nativul Rac un an plin, in care accentul este pus asupra familiei, dar si a relatiei cu cei dragi. Este foarte posibil ca cineva drag sa se casatoreasca, iar acest lucru sa te solicite si pe tine in prima jumatate a anului. Te implici cu drag, responsabilitate si entuziasm. Daca ne referim la viata ta emotionala, iti recomandam putin mai multa ratiune si rabdare altfel ai putea pierde persoana iubita sau aceasta s-ar putea indeparta de tine. Nu trata cu indiferenta si nervi chestiuni delicate si invata sa iti asculti mai mult intuitia. Opteaza entru diplomatie atunci cand situatiile o cer.

Chiar daca nu pare a fi un an crucial, 2016 este pentru Rac un an fatidic, in care astrele ii vor da acestuia sanse si oportunitati de a face pace cu trecutul si de a-si construi un viitor mai bun. In rest, 2016 are pregatit pentru tine numai lucruri bune. Sanatatea ta va fi una infloritoare si este foarte posibil sa pleci in calatoria vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe plan profesional, apare sansa unui job asa cum ti l-ai visat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa perseverezi si sa nu renunti la visurile tale. Daca ai de gand sa faci investitii cu un anumit grad de risc, sfatul nostru este sa iti iei masuri de precautie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri