HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Varsator

Foto: Simbol Varsator, Shutterstock

Dupa o perioada de stationare mai lunga de 2 ani, iata ca este timpul ca Saturn sa paraseasca Casa Carierei. Prezenta lui in acest aspect astrologic a lasat loc acumularii de nemultumiri, momente de frustrare si restrictii in care ai simtit ca nu poti fi tu la intreaga ta capacitate. Dar iata ca 2016 isi va revansa pentru toate aceste momente nefericite si va fi un an al inovatiei si al schimbarii, dar si un an al revolutiei personale. Pe plan profesional, vei face mari schimbari si chiar daca la inceput iti va fi greu, vei vedea dupa aceea ca ai luat cea mai buna decizie pentru tine.

Vesti bune pentru Varsatori in 2016 aduce Jupiter care va favoriza dragostea si casatoria in prima parte a anului, dar si relatiile in general, chiar daca sunt colaborari, parteneriate sau relatii de afaceri. Primul semestru al anului este perfect pentru a te bucura de dragoste alaturi de partenerul de viata, dar si pentru a lega noi prietenii /conexiuni sau a semna noi contracte. Prieteniile pe care le legi in acest ani sunt puternice. Ai de partea ta persoane care iti inteleg actiunile si interesele si te sprijina in ceea ce faci. Tot Jupiter este cel care se va asigura ca ultimele 6 luni ale anului vin la pachet cu anumite avantaje financiare. Fereste-te sa mai cazi prada minciunii altora sau unor situatii ambigue si imorale si ai mai multa incredere in instinctele tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Atunci cand va ajunge in cea de-a XII-a casa solara, Jupiter se va asigura ca vei avea parte de armonie si de pace interioare. Imbratiseaza-ti visurile si asculta-ti vocea interioara. Acesta este drumul tau catre propria fericire.

Nativii casatoriti raman casatoriti, cei single raman single, cei implicati intr-o relatie – au in vedere casatoria dupa data de 13 februarie. Aproape toti au in vedere mutarea intr-o locuinta noua si intocmesc toate demersurile in acest sens.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri