HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Capricorn

Foto: Simbol Capricorn, Shutterstock

2016 se vrea a fi pentru nativii Capricorn un an mult mai pasnic si mai linistit decat 2015. Chiar daca te-ai obisnuit cu un ritm alert, iata ca este timpul sa te bucuri de un tempo astral mai lent, dar la fel de benefic. Iti va permite sa te reculegi si sa pregatesti terenul pentru implementarea noilor tale idei. Pluto se va asigura ca iti stabilesti strategii in acord cu ambitiile tale. In numai doi ani de acum incolo, iti poti fructifica viziunile si poti atinge succesul cu ele.

Pe de alta parte, in 2016, simtul proprietatii te va impinge sa ai in vedere serios achizitionarea unei proprietati sau a unui teren. Mai mult, tranzitul lui Jupiter in Pesti in acest marcheaza o perioada excelenta pentru a invata si pentru a-ti imbunatati abilitatile de comunicare. Calatoriile pe care le faci in acest an sunt scurte, inopinate si implica indeosebi comunicarea si relatiile cu cei din jur. La u nivel mai inalt, acest ciclu pe care il traverseaza Capricornul reprezinta timpul perfect pentru a te deschide mental catre optiuni mai optimiste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Siguranta emotionala este extrem de importanta pentru tine in acest an si de aceea te vei refugia in bratele partenerului ori de cate ori simti nevoia. Sansele cele mai mari pentru ca nativii Capricorn sa isi cunoasca iubirea predestinata sunt in lunile mai si octombrie, cu precadere prima jumatate a lunii octombrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri