26 Ianuarie 2015 publicat în Horoscop 66 share-uri

Te-ai intrebat vreodata care este legenda mitologica a zodiei tale?

Berbec

Primul semn zodiacal, Berbecul este reprezentat chiar de catre un berbec. Potrivit mitologiei si legendei Lanii de Aur ce a circulat de-a lungul anilor spune ca un berbec le-a fost prezentat zeilor Phrixus si Helle de Nephele.

Cei doi zei formau un cuplu care incerca sa treaca marea pe spatele unui berbec pentru a se feri de mania Herei. Helle a cazut de pe berbec si a murit innecata, dar Phrixus a reusit sa ajunga in siguranta in Colchis unde a sacrificat berbecul in semn de jertfa pentru marele zeu Zeus. In semn de recunostiinta, Zeus a creat constelatia berbecului.

Taur

Taurul este al doilea semn zodiacal al horoscopului, iar legenda spune ca acesta este reprezentat chiar de taurul ce a purtat-o pe Europa pana in Creta, acest taur find chiar deghizarea pe care Zeus si-a ales-o.

Mai tarziu, Europa a nascut trei copii: Minos, Sarpedon si Radamanthys, fii ai lui Zeus. In cele din urma, Minos a devenit regale Cretei, iar Pasiphae, sotia lui, i-a daruit un fiu ce a purtat numele de Minotaur. Mai tarziu, Minotaur a fost macelarit de catre Tezeus in Labirint, iar in semn de respect, a luat nasterez constelatia taurului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Zodia leu, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri