Mercur este retrograd inca de pe data de 21 ianuarie si va ramane asa pana pe 11 februarie cand isi reia tranzitul direct si ne elibereaza de tensiunile pe care le produce.

via Kudika.ro

Mercur este retrograd inca de pe data de 21 ianuarie si va ramane asa pana pe 11 februarie cand isi reia tranzitul direct si ne elibereaza de tensiunile pe care le produce. Mercur este guvernatorul perceptiei si al gandirii, iar efectele lui se resimt cel mai bine in comunicare.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

In momentul in care intra in miscarea retrograda, comunicarea este ingreunata iar de aici si toate celelalte tensiuni si neintelegeri care apar din senin si nu ne dam seama ce se intampla exact.

Mercur retrograd si efectele lui asupra zodiilor


Citeste si:
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de dor și inimă albastră
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de...

Berbec

De parca nu era suficienta incapatanarea nativa a berbecilor, acum ca mercur este retrograd, neastamparul lor este dus la extrem si dispozitia nu tocmai potrivita pare sa fie la ordinea zilei in cazul lor. Singurul lucru care ii linisteste este sa fie lasati in pace si sa isi vada singuri de treaba lor pana cand mercur revie la miscarea lui naturala.

Dupa ce trece aceasta perioada berbecii vor avea parte de zile foarte bune din punct de vedere profesional si sentimental.

Taur

Mercur retrograd afecteaza comunicarea taurilor pe toate planurile si nu le permite sa se exprime asa cum si-ar dori acestia, lucru ce produce tensiuni marete si nelinistite in relatia de cuplu, dar si la birou. Nu este o perioada buna pentru luarea deciziilor si a schimbarilor de situatii in cazurile importante.

Este insa o perioada benefica pentru marirea castigurilor financiare, insa este bine sa nu exagerati nici din acest punct de vedere.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Astre, magia via Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri