Afla si tu ce surprize te asteapta in anul 2015 si care este numarul personal ce ti le dezvaluie.

Numerologia este stiinta care face legatura intre secretele ascunse ale numerelor si destinul celor care sunt interesati sa afle cat mai multe din acest punct de vedere. Noi ti-am pregatit un calcul simplu prin care poti afla care este numarul personal aferent anului 2015 si ce surprize ne pregateste acesta.

Anul 2015 are valoarea numerologica 8 dupa un calcul simplu: 2+0+1+5 = 8.

Cum afli valoarea numerologica personala pentru anul 2015?


Sa presupunem ca te-ai nascut pe 20 aprilie 1988. Se aduna toate cifrele care se regasesc in data de nastere dupa cum urmeaza: 2+0 + 4 (luna aprilie este luna a 4-a) +1+9+8+8 = 32; 3+2 = 5. Numarul obtinut se aduna cu 8 (numarul anului 2015).

Asadar, 5+8 = 13; 1+3=4.

Dupa cum ai observant, toate cifrele se aduna pana cand ajungi la o singura cifra care va reprezenta numarul personal pentru anul 2015.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numarul 1

Primul numar semnifica un nou inceput de fiecare data cand apare in viata noastra. In noul an totul se va concentra pe noutate, pe energie, pe urmarirea prioriattilor si indeplinirea scopurilor propuse la inceput de an. Se vor produce schimbari atat la nivel fizic cat si la nivel mental, psihologic, iar acest lucru trebuie sa te bucure pentru ca noile inceputuri au mereu un aer prosapat si multa forta pentru realizarea tuturor planurilor.

Pentru ca anul incepe cu o energie debordanta, este posibil ca la inceput sa apara mici probleme de concentrare, insa in momentul in care iti pui ordine in ganduri, lucrurile vin de la sine si intra pe fagasul normal. Este in acelasi timp anul noilor proiecte si anul in care iti stabilesti noi obiective indraznete si ambitioase.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Fantezie, femeie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri