12:12, 31 Decembrie 2014 publicat în Horoscop

Cateva dintre zodii sunt rasfatate de catre astre in acest an si isi vor imbunatatii considerabil castigurile financiare.

Berbec

Primele luni ale anului sunt favorabile dezvoltarii sectorului financiar in ceea ce priveste nativele zodiei berbec. Februarie, martie si aprilie se anunta foarte benefice din acest punct de vedere, insa si munca este pe masura.

Ultima perioada a fost ceva mai solicitanta si limitata in acelasi timp din punct de vedere financiar, insa odata cu dezvoltarea acestui aspect se aduna si mult stres si agitatie la locul de munca si in viata profesionala.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

foto: femeie tanara, Shutterstock

O alta perioada benefica pentru cresteri financiare este a doua jumatate a anului, dupa o vacanta bine meritata in care bateriile s-au incarcat si energia a revenit la cote maxime. In linii mari, este un an bun pentru nativele zodiei berbec in ceea ce priveste finantele.

Citeste si:
Bronhokir - gamă de siropuri de tuse la PLIC, gata dozat și mereu...
Bronhokir - gamă de siropuri...

Gemeni

In ultimii ani, nativele zodiei gemeni s-au cam stramtorat in ceea ce priveste finantele din diverse motive de lipsa de organizare. Unul dintre cele mai mari obiective pentru noul an este stabilirea unor reguli ce nu vor fi incalcate si incercarea de a va organiza mult mai bine ca pana acum.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri