Acestea sunt cele 3 zodii care trag lozul cel mare in luna septembrie 2014 si se detaseaza considerabil la capitolul dragoste, inscriindu-se in fruntea clasamentului atunci cand vine vorba de fericire si implinire sentimentala in doi!

Zodia Gemeni - Comunicare, pasiune, fertilitate, dragoste neconditionata

Cu Mercur in casa dragostei, nu este de mirare ca pentru nativul Gemeni luna septembrie va fi o luna in care dragostea, comunicarea, afectiunea si aspectul sexual vor fi influentate benefic. Prosperitatea si buna intelegere se vor manifesta din plin in toate aspectele lor pentru nativul din Gemeni. Fertilitatea este si ea favorizata astfel incat acele native care isi doreau sa aiba un copil pot avea parte luna aceasta de una dintre cele mai placute surprize ale vietii lor.

Foto: Dragoste toamna, Shutterstock

Mai mult de atat, incepand cu data de 14 septembrie, o alta planeta puternica va intra in casa relatiilor a nativului Gemeni. Este vorba de Marte, care va anima spiritele si se va asigura ca va sparge monotonia prin pasiune, dorinta sexuala, dar si prin modalitati inovative de petrecere a timpului in doi. O noua relatie se intrevede si pentru nativii single. Chiar daca aceasta poate debuta initial cu scantei si printr-o puternica atractie sexuala, fiind o relatie careia nimeni nu ii acorda prea mari sanse de supravietuire, cu timpul insa se poate transforma intr-o relatie solida si durabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Te sfatuim sa te concentrezi in continuare asupra familiei si a vietii tale emotionale caci de aici vine sursa ta de putere. Faptul ca esti multumita si implinita emotional va crea toate conditiile propice pentru a putea atinge succesul si pe plan profesional. Ai parte de sprijin si dragoste neconditionata din partea partenerului si, in ciuda anumitor chestiuni legale care ar putea sa va dea oarecare batai de cap, constientizati cat de multe puteti realiza impreuna.

Foto homepage: Magie dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri